![]() |
#30 | |||
Куратор
Адепт мобилизации
|
![]()
Я почитаю, ты только скажи что? Я пока не знаю. Я попросил указать те документы, на основании которых ты сейчас обосновываешь свою точку зрения. Возможно она верная, а может быть и нет. Ты уж помоги нам, разобраться в этом. Ты же точно знаешь
![]() Не могу поймать нить. При чем тут это? Оперативно розыскные мероприятия по тяжким преступлениям, как то отличаются от не тяжких? В статье седьмой, закона о котором вы говорили говориться: Стаття 7. Обов'язки підрозділів, які здійснюють оперативно-розшукову діяльність Підрозділи, які здійснюють оперативно-розшукову діяльність, зобов'язані: 1) у межах своїх повноважень відповідно до законів, що становлять правову основу оперативно-розшукової діяльності, вживати необхідних оперативно-розшукових заходів щодо попередження, своєчасного виявлення, припинення і розкриття злочинів та викриття причин і умов, які сприяють вчиненню злочинів, здійснювати профілактику правопорушень..... Не разделяя при это преступления по степени тяжести. А пункт девятый стать восьмой. Предоставляет право: 9) знімати інформацію з каналів зв'язку, застосовувати інші технічні засоби отримання інформації; Опять же без разделения по степени тяжести. Я может не правильно что то понимаю, так ты поправь, буду благодарен ![]() знать бы где эти истины прописаны.... глядишь и мы бы сатали такими грамотными как ты ![]() |
|||
![]() |
![]() |
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|