Цитата:
Починаючи з 20.03.2012 абоненти, що обслуговуються на умовах тарифного плану «Класичний» будуть поступово переведені на тарифний план «Велика сім'я» за наявності їх згоди, підтвердженої здійсненням будь-яких дзвінків, оплачених з основного рахунку після зазначеної дати. Про зміну тарифного плану абоненти будуть проінформовані за домопогою SMS.
Cеред переваг тарифного плану «Велика сім’я» :
відміна плати за з’єднання;
вартість дзвінків на мобільні номери абонентів «Київстар» та Beeline — 0 грн/хв.
Абоненти тарифного плану «Класичний» можуть самостійно перейти на тарифний план «Велика сім’я», зателефонувавши за номером 477 або 477*20* (дзвінки з номерів мереж «Київстар» не тарифікуються) або за допомогою системи самообслуговування «Мій Київстар».
Абонент може повернутися на умови обслуговування тарифного плану «Класичний» до 07.05.2012, зателефонувавши за номером 477 або 477*20*(дзвінки з номерів мереж «Київстар» не тарифікуються).
http://kyivstar.ua/mm/mobile/tariffs...assic/#prepaid
|
"семья большая и все кушать хотят

"
печально, опять взялись за архивный тариф и всех с гоняют на абонку, про которую кстати не слова!!! да еще и на какую
Цитата:
Велика сім'я
Щоденна абонентна плата, 0,66 грн
|
а взамен всего лишь
Цитата:
Вартість хвилини розмови на мобільні номери абонентів «Київстар», Beeline та «ГолденТелеком» в межах обсягу тарифних хвилин *, грн.
Не тарифікується
(в межах 30 хвилин в день)
|
еще понравилась формулировка условий перевода (выделено красным), потратил деньги - перевели!
P.S. да и еще "приятных новостей", "переказ коштів" вырос до
ДВУХ гривен!