17.12.2007, 17:23 | #1 | |||
VIP персона
Министр мобилизации
|
Час приємних сюрпризів від Djuice триває!
Час приємних сюрпризів триває! Тепер, приєднавшись до новорічної акції «djuice-подарунок» з 17 до 31 грудня 2007 року включно, ти маєш змогу додатково замовити та щомісяця отримувати по 40 безкоштовних** SMS для відправлення на номери djuice!
Вартість замовлення безкоштовних SMS – 0,00 грн. Безкоштовні SMS нараховуються частинами (по 40 SMS на місяць), причому перша частина нараховується відразу після їх замовлення, а інші – щомісяця протягом 2008 року у той же календарний день місяця, у який було замовлено бонус. Термін дії кожної частини безкоштовних SMS становить 1 місяць із моменту нарахування. Безкоштовні SMS використовуються для безкоштовного відправлення на номери djuice та не використовуються в роумінгу. Замовити безкоштовні SMS можна, зателефонувавши за номером 477 або через систему «Мій djuice». Перевірити залишок безкоштовних SMS і термін їх дії можна, набравши на мобільному телефоні *119# і натиснувши кнопку виклику. _http://www.djuice.com.ua/xtra/articles/artid672.html
17.12.2007, 18:52 | #2 | |||
masta_man
Гость
|
неплохо. так понемногу затмят МТС
|
|||
17.12.2007, 19:30 | #3 | |||
VIP персона
Министр мобилизации
|
Долго придется по немногу! Вот если бы сделали звонки с диджуса на кс как внутрисетевые вот тогда было бы отлично, а так...
17.12.2007, 23:26 | #4 | ||||
Новички
Мобильщик
|
Цитата:
|
||||
18.12.2007, 10:14 | #6 | ||||
VIP персона
Министр мобилизации
|
Цитата:
Не знаю насчет продолжает, но такой бы шаг увеличил и лояльность к бренду и возможно прибыльность! После нововведений джинса, я по-другому стал смотреть на него!
18.12.2007, 16:43 | #7 | |||
masta_man
Гость
|
мне кажется КС ещё посмотрит, оценит всё ещё раз, прежде чем идти на этот шаг. ведь тарифы у джуса пока дешевле
|
|||
18.12.2007, 17:17 | #8 | ||||
VIP персона
Министр мобилизации
|
Цитата:
Это еще не факт! Смотря куда звонить! Внутрисеть у джинса (+мтс) выгоднее, чем диджусовская (-КС)
18.12.2007, 17:20 | #9 | |||
masta_man
Гость
|
я имел ввиду что джинс до этого нововведения был дороже
|
|||
18.12.2007, 17:44 | #11 | |||
masta_man
Гость
|
а вообще КСу в целом пора не повторять за МТС всё как "попка-дурак" а что-то своё интересное предлагать. а то складывается впечатление, что это одна компания
|
|||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|