20.08.2008, 12:26 | #1 | |||
VIP персона
Министр мобилизации
|
U'family
Я так понял всего 25 грн. Да, это пакет по флаерам, которые будут раздавать сотрудникам УТК.
1) Опис Пакету послуг «U’family 5»: • Вартість пакету послуг - 25 грн./місяць. Невикористані кошти в межах Вартості пакету послуг на наступний період не переносяться. • Дзвінки всередині групи U’family (до 5-ти Абонентів)- безкоштовні. • Кредитний ліміт - 500 грн. (з ПДВ без ПФ) на особовий рахунок. • Інші умови підключення для Абонентів ВАТ «Укртелеком» зберігаються. • Термін дії Пакету послуг «U’family 5» необмежений. 2) Тарифи Пакету послуг «U’family 5»: Вартість пакета послуг/стартового пакету, грн. 25 Голосові дзвінки, грн./хв. - всередені мережі Utel - голосова пошта 0,15 Голосові дзвінки на фіксовані номера, грн./хв. 0,25 Відео дзвінки, в т.ч. на відео почту, грн./хв. 0,15 Дзвінки на номери послуги «Сім’я», грн./хв. 0,05 Дзвінки на мережі інших мобільних операторів, грн./хв. 0,7 Дзвінки всередені групи (Union, U'family), грн./хв. 0 SMS в межах Украіни грн./шт. 0,15 SMS за межі Украіни, грн./шт. 0,15 MMS в межах Украіни грн./шт. 0,5 MMS за межі Украіни, грн./шт. 4,95 Передача даних Мобільний Інтернет грн./МБ 0,05 Умови підключення: Для нових Абонентів: • Початковий платіж при підключенні (аванс) - 25 грн. • Підключитись може будь-яка фізична особа, яка надасть флаєр на підключення до Пакету послуг «U’family 5», та укладе письмовий договір про надання телекомунікаційних послуг. При підключенні флаєр вилучається та зберігається разом з оригіналом договору про надання телекомунікаційних послуг. • При підключенні до Пакету послуг «U’family 5» необхідно одночасно підключити всі 5-ть номерів групи U’family та видати Абоненту активовані номери. • На особовий рахунок не можуть бути зареєстровані Абонентські номери з іншими Пакетами послуг, окрім «U’family 5»; Для існуючих Абонентів: • Зміна діючого Пакету послуг на всіх абонентських номерах на особовому рахунку на Пакет послуг «U’family 5» безкоштовна. При цьому флаєр вилучається та зберігається разом з оригіналом договору про надання телекомунікаційних послуг та заявою на зміну Пакету послуг. • На особовому рахунку Абонента – учасника акції – може залишитися не більше 5-ти абонентських номерів. • Можливість підключитися самому та ще 4-х номерів за 25 грн.! • Можливість безкоштовно спілкуватися з Абонентами, що підключені на один особовий рахунок «U’family 5»! • Дзвінки на один номер фіксованої мережі за 5 коп/хв. (послуга Сім’я)! • 1 Мб даних - 5 коп.! Наявність кредитного ліміту 500 грн., що позбавляє необхідності постійно слідкувати за балансом рахунку! инфо с сдмашого форума
20.08.2008, 23:28 | #2 | |||
Новички
Связист
|
Вот бы мне такой!
Иду искать друзей в Укртелекоме Как по мне, крайне выгодно и удобно, а главное - эксклюзивно. |
|||
21.08.2008, 09:16 | #3 | |||
Новички
Магнат
|
Так, заминка...
Дзвінки на номери послуги «Сім’я», грн./хв. 0,05 или? Дзвінки всередені групи (Union, U'family), грн./хв. 0 |
|||
21.08.2008, 09:24 | #4 | |||
VIP персона
Министр мобилизации
|
Как я понял, в семью можно установить номера Утел и городские номера, а вот всередине группы U'family, это только те, кто пользуется этим ТП.
22.08.2008, 09:14 | #6 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
Вартiсть пакета послуг, грн/на мiсяць - 25
22.08.2008, 10:27 | #8 | ||||
Новички
Магнат
|
Цитата:
Нет конкурентов у Утела, их просто нет. А жаль.. |
||||
22.08.2008, 11:54 | #10 | ||||
Форумчане
Мобильщик
|
Цитата:
PS Але спочатку оператор здивувалася і запитала, звідки я знаю про цей тариф.
22.08.2008, 12:41 | #11 | |||
masta_man
Гость
|
я бы взял не думая, но некому звонить на Ютел((((
хотя инет по 5 коп ну ОЧЕНЬ заманчивая вещь |
|||
23.08.2008, 13:24 | #12 | |||
Новички
Связист
|
В этом пакете на 5 абонентов используется один общий лицевой счет, как и в других групповых пакетах Утел (Юнион)
|
|||
23.08.2008, 23:36 | #13 | |||
Новички
Связист
|
На официальном сайте четкой информации пока нет, заказал себе флаер. Чесно предупредили на линии Ютел, что флаеров очень мало и что доставку они не гарантирують, а вся информация будет доступна с 25 августа 2008 г., и рассылка флаеров начнется тогда же. А то пока официально нет информации о необходимости подключения именно 5 номеров, лишь косвенное "Для подключения семьи" в заголовке новости на официальном сайте.
|
|||
26.09.2008, 17:43 | #14 | |||
Новички
Связист
|
кто нить подключился? отпишитесь... а то у меня возникли проблемы с подключением
|
|||
26.09.2008, 23:04 | #15 | |||
masta_man
Гость
|
что... палят уже?
|
|||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |