![]() |
#1 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
![]()
Надумав купляти собі плеєр. Вимоги: не менше 1Гб пам"яті, радіо, диктофон, окрема батарея, можливість використання як флешку, ціна до 80 у.о.
Вибрав модель: Transcend T.sonic 520 . Цікаво було почути відгуки власників цього плеєра. Крім того, якщо є інші моделі з вказаними вище характеристиками, то буду тільки радий! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Serj
Гость
|
![]()
MacHine
Вот купил сестре 620-ю модельку этого производителя - она довольна как слон ![]() вот описание: http://mobilnik.ua/mp3/mp3.php?id=352&kn=Transcend T.sonic 620 Комплектация хорошая, на батарейках/аккумуляторах, одной батарейки ей хватает почти на неделю по 1,5-2 часа в день слушать плеер. Радио ловит неплохо, да и с компом коннектится быстро. |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Форумчане
Министр мобилизации
|
![]()
Serj
Мне нравится ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
![]()
Serj, теж класна модель. Але дизайн подобається більше у 520.
А тепер питання: у батарейки напруга 1,5В, а у акумулятора, здається 1,2В. При цьому ніякиких проблем не виникає? Якісь проблеми з редагуванням повідомлень... Ще питання. Чи є "ручні" настройки еквалайзера в 620? Кидайте, обговорювати телефони та операторів і допоможіть - дайте відповіді на питанння!
Кожну хвилину, коли ви на когось гніваєтесь, ви втрачаєте 60 секунд щастя, які ви ніколи не повернете! Последний раз редактировалось Desdichado; 18.09.2006 в 21:42. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Serj
Гость
|
![]()
С акумом нормально работает, а вот насчет эквалайзера непомню, помоему только встроенные, надо будет уточнить когда она прийдет.
А насчет цвета незнаю, должны быть других расцветок, но я не видал |
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
![]()
Ага, дещо зрозуміло. Дякую!
Все ж таки надума купляти 520. Замовив. За 278 грн. Якщо все буде гаразд в цю суботу (23/09) буду з плеєром. Последний раз редактировалось Desdichado; 18.09.2006 в 21:41. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Serj
Гость
|
![]()
Хоть за ранее не принято, то принимай поздравления
![]() Поделишся впечатлениями |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
![]()
Всім привіт!
Нарешті придбав цей дивайс за 272 грн. В комлект входить сам плеєр, батарейка ААА, навушники, шнурок для носіння на шиї, кабель для запису "штекер 3,5мм - штекер 3,5мм" довжиною аж 50см (!), перехідник ЮСБ-мініЮСБ (не кабель), CD, інструкція. Made in Taiwan. Ну що, спочатку про звук. Одразу скажу, що я не професіонал в царині музики, тому моя думка суб"єктивна. Як по мені, то звук в штатних навушиках хороший. Звук не перетворюється в "кашу", чути кожну деталь. Існує кілька фіксованих налаштувань евалайзера плюс настройка користувача. Регулювання в останньому випадку можливе на частотах 60Гц, 250Гц, 1кГц, 4кГц та 12кГц від -7 до +7дБ з кроком 1дБ. Зовнішній вигляд навушників довіри не викликає, але подивимося що буде далі. Навушники сріблястого кольору, хоча сам плеєр темно-сірого. Чому так не дуже зрозуміло, краще щоб все було в єдиному кольоровому рішеннні. (От би ще губозакаточну машинку... ![]() Звернув увагу на велику чутливість штатних навушників (дБ/мВт) - при підключенні інших навушників гучність у всіх випадках треба було збільшувати. Зручність у користуванні. Керування плеєром - типу вибір диктофона, радіо або плеєра - однією рукою незручно, оскільки кнопочки рознесені по всій боковій поверхні, треба брати двома руками. Але для операцій типу перейти на іншу пісню, відтворення/пауза, збільшити/зменшити гучність досить пальців і однієї руки. Кнопки натискаються легко, якість корпусу гарна, без люфту половинок корпусу. Радіо. Чутливості для міста вистачає з головою. Кількість фіксованих настройок 20 (вичитав в інструкції ![]() Диктофон. Пробував писати з мікрофону. Чутливість на середньому рівні. Якість (розбірливісь) запису хороша, навіть при мінімальній частоті дискретизації 8кГц (також доступні 16 та 32 кГц). Запис можливий з вбудованого мікрофона, FM приймача або лінійного входу. Всі ці записи плеєр дбайливо розкладає по папочкам - окрема папка для записів з диктофона, лінійного входу та FM приймача. Зручно. Меню просте, без заморочок, роібратися в принципах навігації легко. Повинен відзначити, що в інструкції найнеобхідніше, детальне керування плеєром описано в інструкції на CD. Інструкція також доступна на сайті виробника http://www.transcendusa.com/Support/..._Manual_RU.pdf Екран. На сонці, навіть в затінку в сонячний день при максимальній яскравості НІЧОГО не видно, треба екран прикривати долонею, щоб щось розгледіти. Ось тобі і OLED-дисплей. Дзеркальне покриття екрану тільки погіршує ситуацію. Я до покупки читав відгуки, тому це не було несподіванкою. Але все одно неприємно... Проблема з буквами "е" існує (прошивка 1.10). Замість неї квадратик. Крім пропадання букви "е", зникає і наступна за нею буква. Всі ці проблеми виникають, якщо відображаються теги: артист, назва пісні, назва альбому. Так от, якщо ці поля пусті, відображається назва файлу. Найдивніше, що буква "е" при цьому НЕ зникає! Не зникає вона і в назвах папок. Видно Тайвань недалеко від Китаю ![]() Швидкість заливки складає від 3 до 5Мб/с. Музика чи щось інше можна заливати через перехідник ЮСБ-мініЮСБ, який спочатку вставляється в плеєр, а потім ця конструкція втикається в роз"єм ЮСБ на компі. При цьому виникає значне механічне навантаження на мініЮСБ роз"єм в плеєрі за рахунок ваги плеєра разом з батарейкою. Тому краще користуватися шнурком. До речі роз"єм мініЮСБ в плеєрі нічим не прикритий, хоча на картинці в інструкції видно кришечку (заглушку). Про тривалість роботи можу сказати, що з батарейкою, яка була в комплекті плеер вже пропрацював більше 9 годин і індикатор заряду показує рівень 1/3. Тривалість світіння дисплею 5 секунд. А загалом плеєр пропрацював близько 12 годин до повної розрядки, тобто коли самостійно виключився. А тепер недоліки. Про дисплей я вже писав. Керування мабуть зручніше у апаратах з джойстиком. А тепер інфа для любителів HiFi: співвідношення сигнал/шум складає не гірше 82 дБ. В той час як інші виробники заявляють для своїх моделей 90 дБ. Але я на це не звертаю увагу - я про цифри. "Любитель музыки слушает музыку, а любитель HiFi слушает шум паузы" ![]() Загалом я задоволений, співвідношення ціна/якість/функціональність супер! В планах купити акумулятор ААА на 1А*год та зарядний пристрій і буде мені щастя. Ще пропонували Lux ОТ-946 з 2 Гб на борту за 384 грн. Mp3, wma, mpeg4, кольоровий екран на 65 тисяч кольорів. Дизайн сподобався, а все інше не дуже: вбудований акумулятор і тривалість роботи при ПРОСЛУХОВУВАННІ всього 5(!) годин (макс). Це і утримало. Ще й вигляд у нього був наче ним вже хтось користувався. Ну, здається все на цей час. Доповнення від 10/10/2006 Ну що, продовжимо! Виявляється батарейки, що продаються по 1 гривні для плеєра зовсім не підходять. Мова йде про Samsung Pleomax (колір синій з сірим) та Philips LongLife (зелений з салатовим).Ні, плеєр з ними працює але максимум 4 години, а не 15, як заявляє виробник плеєра. Після цього одразу купив зарядний пристрій і два акумулятори по 800 мА*год. На ПЕРШІЙ зарядці акумуляторів, які ще не "набрали" ємності, плеєр пропрацював приблизно 7 годин (з кожним). Є і неприємності. Після того, як я невдало висмикнув плеєр з комп"ютера, він став глючити: комп"ютер пише що "пристрій підключений до ЮСБ неопізнано", або бачить але як флешку, а зайти на нього не можна, а потім і взагалі перестав вмикатися. Ну нічого, трапилася нагода оновити програмне забезпечення (версія 1.20, була 1.10). Прошивка скачана з сайту виробника. Прошився нормально, ожив. Виробник пише про якісь покращення в роботі, але я особливих змін не помітив. Проблеми з літерою "е" залишилися. Доповнення від 12/10/2006. В прошивці 1.20 плеєр при вимкненні запам"ятовує крім пісні (як в прошивці 1.10), ще й місце на якому зупинився. Тобто відтворення наступного разу почнеться з того самого місця на якому плеєр вимккнули. Ще після прошивки з"явився додатковий мегабайт пам"яті! В новій прошивці плеєр вже не заїкається, коли слухаєш музику і блукаєш по папкам. Детальніше про приймач. Його чутливість достатня для міста, але якщо від"їхати від міста кілометрів на 35 і більше, можна спіймати лише пару станцій. Доповнення від 24/10/2006. Те що раніше, я вважав "глючністю" прошивки - при підключенні до комп"ютера, він не може опізнати USB-пристрій, або бачить але зайти не може - залишилося. Справа здається в поганому контакті miniUSB-роз"єма всередині плеєра. Бо інакше чим можна пояснити, коли виймаєш шнур із сторони плеєра і підключаєш знову стає все ОК, Але коли смикаєш туди-сюди USB-шнур з боку комп"ютера може підключитися з 5 разу, а може і зовсім не підключитися. Я ось думаю: чи здати плеєр по гарантії (ще 11 місяців) чи самому розкрутити подивитися і тупо пропаяти контакти miniUSB-роз"єма. На цей час здається все! Всім привіт!
Кожну хвилину, коли ви на когось гніваєтесь, ви втрачаєте 60 секунд щастя, які ви ніколи не повернете! Последний раз редактировалось MacHine; 04.01.2007 в 08:49. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
![]()
Функція "караоке" присутня і в моїй моделі. Але я сумніваюся в її доцільності.Особисто мені вона не потрібна. Про кольоровий дисплей нічого не скажу. В мене світиться лише синім кольором. Але теж бачив в якомусь огляді. Кольоровим дисплей можна назвати лише умовно: насправді там стоїть 2 кольоровий OLED дисплей. На сайті виробника чомусь написано:"Display : Color OLED ". Хоча на фотографії розташованій поруч дисплей однокольоровий, як у моєму плеєрі. Детальніше http://www.transcendusa.com/Products...pNo=3&LangNo=0
Видно синій теж колір ![]() ![]() ![]() PS Якщо для тебе не критично - вбудований акумулятор чи окрема батарейка (хоча другий варіант, як на мене зручніший, особливо в дорозі) зверни увагу на T.sonic 610. Думаю, зручність у користуванні в нього краща. Детальніше тут: http://www.ixbt.com/multimedia/trans...onic-610.shtml
Кожну хвилину, коли ви на когось гніваєтесь, ви втрачаєте 60 секунд щастя, які ви ніколи не повернете! Последний раз редактировалось MacHine; 12.10.2006 в 12:44. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
![]()
На сайті виробника transcendusa.com з"явилася нова версія прошивки 1.3. В ній усунута проблема з літерою "е" - це підтверджую! Прошивка доступна для скачування всіма бажаючими за адресою: transcendusa.com/Support/DLCenter/Driver/T520FWV1.3.exe. Це архів, в якому крім утиліти для прошивки наведена детальна інструкція як це зробити.
Ви знаєте, я ще не шкодую, ![]() ПС Акумулятори ємністю 800 мА*год більше 9 годин не тягнуть. Так що 15 годин, як написано в інструкції - це якась фантастика! Фото акумуляторів, які використовую:
Кожну хвилину, коли ви на когось гніваєтесь, ви втрачаєте 60 секунд щастя, які ви ніколи не повернете! Последний раз редактировалось Desdichado; 04.01.2007 в 17:19. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Desdichado
Гость
|
![]() Цитата:
А, то говорить что фигня любой может, а вот обхяснить... |
||||
![]() |