21.02.2011, 13:22 | #1 | |||
Модератор
Министр мобилизации
|
ТАРИФ 29
0 грн/хв без обмежень всередині мережі (послуга Моя Сім’я)
0,29 грн/хв дзвінки на всі мережі Без плати за з’єднання Переваги З 15 лютого 2011 року в Тарифі 29 єдиний тариф на всі напрямки – 29 копійок без плати за з’єднання. А з 9 улюбленими номерами Ви зможете спілкуватися без обмежень у мережі МТС по 0 коп. за хвилину. УМОВИ ТАРИФУ Напрямки Тариф 29 Дзвінки абонентам всередині мережі (9 номерів – послуга Моя Сім’я), грн/хв 0,00 Абсолютно без обмежень! Дзвінки іншим абонентам всередині мережі, грн/хв 0,29 Дзвінки абонентам інших операторів України, грн/хв 0,69 / 0,29 Перша хвилина / наступні Плата за з’єднання 0,00 SMS по Україні на всі мережі, грн/шт. 0,39 MMS по Україні на всі мережі, грн/шт. 0,75 Щоденна плата, грн/доба 0,29 Тарифи у гривнях з урахуванням ПДВ станом на 15.02.2011. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% з вартості послуги без урахування ПДВ. Тарифікація дзвінків відбувається у першу секунду кожної хвилини. Умови тарифу діють на території Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Волинської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей. В Донецькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Сумській, Херсонській, Чернівецькій областях і в АР Крим діє наступна тарифікація: 0,99 грн/хв на всі мережі та 0,29 грн/хв на номери з послугою Моя Сім’я. ТАРИФИ НА ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ Послуга Моя Cім’я безкоштовні дзвінки на 9 номерів усередині мережі; дзвінки без обмежень на день або місяць; перше встановлення номерів – безкоштовно; вартість зміни кожного номера – 9 грн; детальніше про послугу Моя Сім’я. Програма лояльності МТС Бонус Для участі в програмі МТС Бонус: Ви стаєте учасником програми МТС Бонус автоматично після першого поповнення; необхідно поповнювати свій рахунок для отримання бонусів за кожне поповнення; накопичені бонуси Ви можете обмінювати як на послуги зв’язку від МТС, так і на послуги від партнерів MTC; детальніше про програму лояльності МТС Бонус. Переходьте на МТС комфортно! З послугою Мій новий номер у Вас є можливість: повідомити друзям та близьким свій новий номер телефону без додаткових зусиль; дізнатися, хто телефонував Вам на старий номер протягом 90 діб від дати підключення; детальніше про послугу Мій новий номер. Это версия страницы http://www.mts.com.ua/ukr/twenty_nine.php из кэша Google. Она представляет собой снимок страницы по состоянию на 10 фев 2011 20:52:11 GMT. Текущая страница за прошедшее время могла измениться. MTS
21.02.2011, 14:19 | #3 | |||
Модератор
Министр мобилизации
|
это уже входит в привычку, у Лайф названия, теперь у Билайн полностью тариф
21.02.2011, 16:04 | #5 | |||
Модератор
Министр мобилизации
|
условия можно посмотреть здесь http://tariff29.com.ua/ua/
21.02.2011, 17:04 | #7 | |||
Куратор
Адепт мобилизации
|
Просто смекнули, что можно перекинуть себе абонентов, которых устраивает именно такой формат общения. Ведь не секрет что у БИ подавляющее большинство, именно на этом тарифе. Видимо стопорнули, потому что КС это ТП пока не закрыл.
P.S Увидев заголовок, сначала подумал что Вальдемар не выспался)))))) А оказывается нет. В здравом уме и твердой памяти)))) |
|||
21.02.2011, 17:30 | #8 | ||||
Модератор
Министр мобилизации
|
Цитата:
21.02.2011, 18:49 | #9 | |||
Куратор
Адепт мобилизации
|
Уже опубликовали на сайте. Я так понял, война еще не закончена.
Только что изучил более детально. Различия все же есть. Плата 29 копеек и установка одного номера в размере 9.00 разве что первая установка бесплатно. Тариф если честно странный на фоне возможности покупки 1000 минут за 5 грн. 69/29 тоже не назвал бы на сегодня пределом мечтаний. Если поговорить 10 минут то выйдет средняя стоимость 33 копейки без ПФ. У того же лайфа 35 копеек с первой. ИМХО тариф для тех, у кого 29 фетиш)))))). А ну стоит отметить 0 без ограничений, но не известно, будет ли обрывать или нет. Последний раз редактировалось VladimirKiev; 21.02.2011 в 19:10. |
|||
21.02.2011, 20:12 | #11 | |||
Куратор
Адепт мобилизации
|
Из серии размышлений. Думаю МТС запустил тариф, для того чтоб заполнить вакуум отсутствия новых тарифов, на фоне вывода новых тарифов конкурентом. Гипотетически в ближайшее время должно последовать еще несколько предложений. Этого требует как минимум маркетинг.
|
|||
21.02.2011, 23:57 | #12 | ||||||
Форумчане
Магнат
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Для меня не так удивительно, что скопировали тариф, сколько тот факт, что он региональный. В областях, где большинство на МТС, давно многие подсели на СМТС 100. Им этот 29 все равно до лампочки... |
||||||
22.02.2011, 00:45 | #13 | |||
Куратор
Адепт мобилизации
|
Спорить не буду, желающие подключится, будут.
|
|||
22.02.2011, 10:24 | #14 | |||
Форумчане
Адепт мобилизации
|
В этом вся фишка
22.02.2011, 10:58 | #15 | |||
Супер-министр
Гуру мобильной связи
|
Увы, но на "29" такая услуга не подключается.
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|