28.12.2009, 10:17 | #1 | |||
Форумчане
Говорливый абонент
|
Спрощено доступ до WAP-версії «Мій Київстар/Мій DJUICE»
«Київстар» потурбувався про зручність і простоту використання системи самообслуговування «Мій Київстар/Мій DJUICE» та запропонував своїм клієнтам спрощений доступ до WAP-версії системи — без введення пароля.
Спеціально для всіх користувачів системи до вже існуючих можливостей "Мій Київстар"/"Мій DJUICE" додається нова — отримання доступу до інформації за своїм абонентським номером через WAP-версію системи без введення пароля. Тепер, користуючись WAP-версією системи зі свого абонентського номеру, клієнту не потрібно щоразу вводити логін та пароль для доступу. Достатньо обрати посилання на головній сторінці системи «Вхід за Вашим номером» та увійти в систему. Однак, для збереження конфіденційності, без введення пароля не буде доступна така інформація:
«Київстар» і надалі вдосконалюватиме сферу обслуговування своїх клієнтів, пропонуючи прості та доступні послуги мобільного зв’язку. Источник: _http://www.kyivstar.ua/press_center/news/?id=12179 Что это - полезная опция или бесполезное "благо" для "галочки"?
29.12.2009, 15:33 | #4 | |||
Форумчане
Связист
|
Не знаю что там бесплатное. Зашел через родной браузер телефона по вапу на вап.май.киивстар.юа, вход по номеру. Интерфейс простенький... Посмотрел свой профиль, подключенные услуги, вышел снова на гланую страницу и закрыл браузер и соединение. Сняло одну гривну. Не знаю, буду ли еще заходить через бесплатный вап :-/
|
|||
29.12.2009, 23:42 | #5 | |||
Форумчане
Адепт мобилизации
|
да они хитрож..е. говорят, что все бесплатно через точку доступа интернет. БЕСПЛАТНО, только если на основном счету 0,00грн. если на балансе есть деньги, то при 0,50грн не вырубается соединение , сьедает все и потом правда БЕСПЛАТНО.
|
|||
30.12.2009, 11:21 | #7 | |||
Форумчане
Говорливый абонент
|
Киевстар всегда предоставляет информацию очень осторожно и юридически грамотно. Ее всегда нужно очень внимательно и вдумчиво читать по нескольку раз, чтобы правильно понять. Проанализируем:
"Плата за підключення та абонентська плата за користування системою відсутня." - действительно за подключение услуги платить не надо, абонентская плата отсутствует. "Клієнти сплачують лише за отримання інформації в підрозділі «Виклики за поточний місяць» (розділ «Виклики»)." - тут все понятно, нужно платить. "Отримання інформації в будь-якому іншому розділі/підрозділі системи — безкоштовне." - получение информации бесплатно, но, заметьте, нигде не сказано, что доступ к системе бесплатный, равно как и стоимость этого доступа. Эти вопросы лучше всего уточнять непосредственно в информационных центрах у "живого оператора". Так надежнее всего.
30.12.2009, 17:48 | #9 | ||||
Человек-невидимка
Мобильщик
|
«Київстар» запроваджує безкоштовний мобільний Інтернет-доступ до системи "Мій КС"
Цитата:
Вот она, от 12 марта с.г.: Для абонентів передплаченої форми обслуговування «Київстар» та DJUICE компанія встановлює нові вигідні умови доступу на сайти системи «Мій Київстар/Мій DJUICE» — 0 грн. за передачу і отримання даних. Раніше доступ до Інтернет-сайтів електронної системи самообслуговування абонентів «Мій Київстар/Мій DJUICE» (www.my.kyivstar.ua / www.my.djuice.com.ua) тарифікувався за стандартними цінами доступу до мережі Інтернет. Наразі якісні та прості послуги системи «Мій Київстар/Мій DJUICE» стають ще доступніші. Для абонентів передплаченої форми обслуговування «Київстар» та DJUICE компанія встановлює нові постійно діючі умови тарифікації послуги «Традиційний доступ до мережі Інтернет» при доступі до Інтернет-сайтів www.my.kyivstar.ua та www.my.djuice.com.ua Вартість доступу до Інтернет-ресурсів системи обслуговування становитиме 0 грн. за передачу та отримання даних. Оператор мобільного зв’язку «Київстар» постійно оновлює тарифні умови та розширює спектр своїх послуг з метою задоволення телекомунікаційних потреб своїх абонентів. Два роки тому компанія запропонувала просту та зручну систему «Мій Київстар/Мій DJUICE», перевагами якої вже скористалося понад мільйон абонентів компанії. _http://kyivstar.ua/press_center/news/?id=9998 |
||||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|