30.11.2007, 11:59 | #1 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
PEOPLEnet представляє нового генерального директора
PEOPLEnet представляє нового генерального директора
27 листопада Київ Цвіка Пакула змінив Віталія Ворожбита на посаді Генерального директора компанії «Телесистеми України», що надає послуги під брендом PEOPLEnet. «Я радий вітати Цвіку Пакулу на посаді Генерального директора PEOPLEnet. Він професіонал у галузі телекомунікацій, має великий досвід роботи як в операторі мобільного зв’язку (Cellcom Israel), так і в одному із провідних виробників телекомунікаційного обладнання (Comverse). Крім цього я впевнений у відмінних особистісних якостях і управлінському таланті Цвіки Пакули, і я переконаний, що він поведе PEOPLEnet до нових успіхів у майбутньому» — сказав Віталій Ворожбит. «Для мене велика честь одержати від Віталія Ворожбита „ключі“ від цієї надхненної компанії. Протягом декількох тижнів я вивчав PEOPLEnet, і вже перейнявся глибокою повагою до роботи, що була пророблена Віталієм та тією командою професіоналів, які тут працюють. Сьогодні ми вступаємо в нову фазу розвитку, і, я переконаний, що компанія має все необхідне, щоб стати унікальним гравцем на динамічному ринку телекомунікацій. Я хочу подякувати Віталію за особисту підтримку, що він мені надає, та побажати йому всього найкращого у майбутньому» — розповів Цвіка Пакула. PEOPLEnet не стоїть на місці, у найближчі кілька місяців планується запустити мережу у 10-ти обласних центрах України. Це Херсон, Миколаїв, Вінниця, Житомир, Черкаси, Луганськ, Маріуполь, Полтава, Суми. Всі зазначені нові міста будуть побудовані на обладнанні Nortel, що підтримує найсучаснішу версію стандарту — Rev.A та дозволить значно збільшити швидкість передачі даних і надати клієнтам нові послуги. Вже працює у тестовому режимі мережа в Хмельницькому. У більшості зазначених міст PEOPLEnet буде надавати не тільки послуги мобільного зв’язку третього покоління та високошвидкісного бездротового Інтернету, а також унікальну конвергентну пропозицію «Місто на зв’язку». |
|||
30.11.2007, 12:03 | #2 | ||||
Форумчане
Мобильщик
|
Цитата:
В долгосрочной перспективе смысл искать вообще нет смысла. Последний раз редактировалось Mobijolo; 30.11.2007 в 14:13. |
||||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|