|
|
Опции темы | Опции просмотра |
04.04.2011, 22:12 | #1 | |||
Модератор
Министр мобилизации
|
Нові умови тарифного плану «U`try» – більше Інтернету, краща швидкість для всіх!
04.04.2011
За побажаннями наших абонентів, з 11 квітня 2011 року знімається обмеження швидкості, яке діяло в рамках тарифного плану «U`try». Відтепер компанія не обмежуватиме максимальну швидкість мобільного Інтернету для користувачів тарифного плану «U`try». Крім того, нові абоненти «U`try», які активують стартовий пакет з 11 квітня 2011 року, отримають 550 Мбайт мобільного Інтернету в мережі Укртелекому. Також, через незначний попит послуги «ОГО!Мобільний безліміт», з 11 квітня 2011 року її надання припиняється. Зміни торкнуться і послуги «Сім`я» - припиняється її замовлення. Для абонентів, які вже користуються послугою «Сім’я», зміна номерів, включених у цю послугу, та додавання нових номерів буде неможливим. Водночас дзвінки за номерами, які вже підключені у послугу, залишаються без змін, тобто необмеженими. http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/news/telecommunication?id=107687 а я пользовался безлимом
05.04.2011, 08:01 | #2 | |||
Форумчане
Магнат
|
Это ради красивого словца сказали, что "из-за малого спроса на услугу, прекращаем". На самом деле почти наверняка многими востребована, хоть и неудобно было ее подключать/отключать.
|
|||
06.04.2011, 22:40 | #3 | |||
Новички
|
|
|||
07.04.2011, 11:17 | #4 | |||
Форумчане
Адепт мобилизации
|
А у меня как пропало покрытие позапрошлым летом, так и ничего не изменилось... Точнее оно есть, но как суслик. Дом провалился в "мертвую" зону или что? И это центр города.
22.06.2012, 10:59 | #6 | ||||
Модератор
Министр мобилизации
|
отцепили фиксированную связь
Цитата:
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|