|
|
Опции темы | Опции просмотра |
25.04.2010, 18:55 | #91 | ||||
Новички
Связист
|
Цитата:
|
||||
25.04.2010, 23:12 | #92 | ||||
Громадянин
Говорливый абонент
|
Цитата:
Він відмовився від послуг оператора через ідіотів в кол-центрі яких набрав ідіот топ-менеджмент. Риба псується з голови, а йому оператор у якого останнім часом дах поїхав не потрібен.
25.04.2010, 23:25 | #93 | |||
Новички
Магнат
|
Ааа.. вот оно что) Я ж сразу и не догадался, что там идиоты сидят!)
Ну да ладно, дело то плёвое и поспешное! Есть такая вот фраза с еврейким уколоном "вы чего нервничаете? вы не нервничайте! это нам надо нервничать!"))) Дело лично каждого - хочешь психовать и выкидывать симки, то пожалуйста. Хочешь по-другому психовать - переходи к другим операторам! |
|||
26.04.2010, 10:19 | #94 | |||
Громадянин
Говорливый абонент
|
Абонент, вже колишній, пішов шляхом економічного покарання оператора.
Мені чомусь здається в нього це була не єдина сімкарта і за цією сім картою він потягне ще декілька. Якби Білайн по відношенню до мене почав робити дурню, що мене б не влаштовувала, окрім моєї сімки ще декілька (10 шт.), які в мережі лише через моє бажання і ТП який влаштовує, попали б у смітник. І не пожалкував би ні грама, знайшов би чим замінити, хоча ці сімки в основному спілкуються в середині мережі і за рахунок бонусів ТП АБ, на ворогів вихідного трафіку майже не має в основному вхідний. МТС такий опсос про якого можна сказати Горбатого лише могила виправить Дурня навчати лише псувати і т.д. Чомусь після його викрутасів інше на думку не спадає і це при постійному мінусі абонентської бази.
26.04.2010, 15:33 | #96 | ||||
Новички
Связист
|
Цитата:
|
||||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|