19.12.2006, 18:26 | #46 | |||
Новички
|
Люди, а хтось користувався Е70? (маю на увазі не 15 хвилин у магазині, а хоча б протягом кількох місяців).
Я от надумав придбати собі 6630 - багато про нього читав, що він надійний, багато софту і т.п. Ціна мене влаштовує. А недавно звернув увагу на Е70 (я не думав, що за півроку ціна знизиться вдвічі). Задумався: варто за це переплачувати 300 гривень? Яка в Е70 частота процесора? По тестах Бенчмарк2 від дає трохи більше двохсот балів, 6630 - понад триста. |
|||
20.12.2006, 16:11 | #48 | ||||
Serj
Гость
|
Цитата:
|
||||
20.12.2006, 22:46 | #50 | |||
Новички
|
2 Serj: Дякую))
2 RaFFeR: Думаю, фільми на ньому дивитися просто чудово буде. Мій знайомий неконвертовані .avi на Моторолі Мрх220 дивиться, а Е70 ще ж екран суперський))) Сьогодні зайшов у магазинчик поклацати цей телефон: все начебто сподобалося. Але коли я відзняв відео телефон почав глючити. Відео він зберіг шивидко, але коли я почав лазити по меню у пошуках галереї, телефон на десять припинив реагувати на будь-які команди, потім двалося вийти на "робочий стіл" і знову секунд десять "тиші" - навіть консультант здивувався; потім все нормалізувалося. От така Нокія... А можна на смарт проставити прогу, щоб рівнів підсвітки екрану було 15-20? (в Е70 - п'ять рівнів) для мене це важливо... |
|||
21.12.2006, 01:50 | #51 | |||
Новички
Мегаписатель
|
дааа, уже с десяток форумов прошёл с подобной темой. сам не знаю что выбрать, у всех одни и те же проблемы с выбором. наверное брать стоит всё-таки смарт, как ни крути а прогресс идёт, а в цифровых технологиях очень и очень быстро, это сейчас вы говорите что тел-на хватает с головой, а уже через 4-7 месяцев мнение поменяется.... тем более что разница в цене между смартами и тел. стремительно сокращается...
|
|||
21.12.2006, 02:12 | #53 | |||
Новички
Мегаписатель
|
По видео и фото которые я сравнивал в нете, Е70 явно проигрывает Н70!!! Или это я уже спать хочу? Что-то тяжело верится что вроде как такой нарытый смарт, а камера говно!!!
|
|||
21.12.2006, 10:30 | #55 | ||||
Новички
Говорливый абонент
|
Цитата:
хотя о чем это я - тут же все нокиу выбирают... |
||||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |