19.10.2005, 13:16 | #46 | |||
Новички
Связист
|
Особисто я вважаю, що подібні громадянські акції не принесуть користі. Чому? Логіка операторів ІМХО така: "поживемо-побачимо, якщо наша "біомаса" дійсно ТАК ненавидить ПЗЗ - в нас почнеться відтік абонентів до тих в кого немає ПЗЗ (не буду перераховувати, всі знають цих операторів). А якщо відтоку не буде - навіщо морочити собі яйця та відмовлятись від халявних грошей "
Особисто я - як усі нормальні громадяни - проти ПЗЗ. Але поки що не буду відмовлятись від Київстару. З трьох причин: 1. Лайф, Мобі та Г-Телеком абсолютно некорисні у командировках. А я не можу довго бути поза зоною. Колись це зміниться, але поки що... 2. З моїх друзів та колег 98% є абонентами "слонів". З них десь 65% абоненти КС (колеги - взагалі усі) - тому дешевше таки заплатити ПЗЗ з КС, ніж звонити без ПЗЗ з того ж Лайфа. 3. (може це і головне!)В мене красивий номер, яким мене нагородили на цьому форумі, і мені по приколу їм користуватися А тепер поміркуйте, скільки в Україні таких як я? А скільки бізнесменів, для яких зміна номеру телефону є втраченими прибутками? Отож-бо й воно |
|||
19.10.2005, 13:54 | #47 | ||||
Новички
Адепт мобилизации
|
Цитата:
Хоча про вартість... У мене середня тривалість дзвінка 10-15 сек. На Гобліні я плачу за 1 дзвінок 2-3 центи, тобто 10-15 коп. А раніше був КС-контракт. Так я тепер менше витрачаю грошей на розмови з мамою, у якої КС, ніж коли у нас обох був КС |
||||
19.10.2005, 15:09 | #48 | |||
Serj
Гость
|
Xeeng
а я розмовляю в середньому по 1-2 хвилини, з дівчиною по 5-7 хвилин, мені від Киевстара нікуди не дітися |
|||
20.10.2005, 20:25 | #50 | |||
Гость
Гость
|
А у меня ваще безлимитный Ну и всетаки КС намного лучче ЮМС хотябы потому что незнаю как по зоне покрытия, но качество связи намного лучше у КС - 100 %. А это я ощутил когда у меня был ямс и его глючило реально и они еще сделали джинс и малолетки начали базарить по дешевке часами, и юмс лежало часами вечекром особенно. И я ушел на КС и на умс уже врядли вернусь. А все ср..ные моби и тп это ваще АЦТОЙ полный
|
|||
25.10.2005, 18:20 | #51 | |||
heartbeat
Гость
|
Ніхто не каже міняти номери, стартові... Просто тут йдеться про те щоб організувати акцію протесту проти ПЗЗ! Звісно від великого доходу компанії, такі як КС і ЮМС відмовлятись не будуть, поки ними не буде зроблено на це натяк. Звісно Лайф зараз розвивається і покриття недосконале, тому з цього користуються КС і ЮМС! Та в лайфі кажуть що ПЗЗ відсутня до певного періоду, "до поры до времени"!
Ну так організовуєм акцію??? |
|||
25.10.2005, 22:58 | #52 | |||
Serj
Гость
|
Считаю затею бесполезной...
Хотя если будет народ мабилы отключать, то и я отключу... |
|||
26.10.2005, 12:36 | #53 | ||||
Новички
Адепт мобилизации
|
Цитата:
|
||||
26.10.2005, 20:01 | #54 | |||
Serj
Гость
|
Xeeng
маю надію що в них всежтаки вистачить розуму не вводити ПЗЗ, інакше вони втратять більшіть абонентів що перейшли до них саме з-за відсутності цієї плати... |
|||
28.10.2005, 13:49 | #56 | |||
Гость
Гость
|
http://www.liga.kiev.ua/news/165411.html Посмотрим, как оно будет, хотя помоему это предвыборные выходки "перевозчика мощей"- г-на Костусева.
|
|||
28.10.2005, 14:14 | #58 | |||
Гость
Гость
|
Ну это типа они не обязаны его выполнять, если не выполнят то АМК вправе начать антидемпинговое расследование- так в теории..
|
|||
29.10.2005, 18:06 | #59 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
Как по мне, то лучше иметь два телефона - это уже не роскошь и позволить может каждый.
Вот у меня два сонерика, один на СИМ-СИМ для своих, второй - на лайфе. На Сим-симе включена область, звоню внутри ЮМС,по Киеву за 75 копеек, троим друзьям на семью по 10 копеек и междунуродные звонки через ЮМС-интернешнл. На остальные операторы звоню с лайфа. ЖПРСом на лайфе пользуюсь - там он куда покруче работает, чем в ЮМС, и тем более киевстаре. Был когда-то УНИ, так те гады мне по две недели каждые 15 минут повторяли одно и тоже СМС (они, как оказалось, не дружат с сонериками, а я телефонами называю только их и моторолу), пришлось отключиться. А киевстаром никогда не пользовался, не пользуюсь и не буду пользоваться (есть ряд обьективных причин). Вот так вот. |
|||
29.10.2005, 23:42 | #60 | |||
Гость
Гость
|
ПЗС
Ребята... Успокойтесь... АМКУ (Антимонопольный Комитет Украины) запретил операторам мобильной связи взимать плату за соединение
|
|||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|