12.02.2010, 11:10 | #46 | |||||
Громадянин
Говорливый абонент
|
Цитата:
Цитата:
смарт -смартюля сюди явно не підходить, от якщо nokia - nokla тут ситуація інша. Наприклад в авторському праві поширене використовується авторами псевдонімів, на форумах же користувач під час реєстрації отримує нік, який повинен бути неповторним і є засобом індивідуалізації того, хто його вибирає. А відносно того хто який нік вибрав то особиста справа кожного, а подобається чийсь нік чи ні, то вже проблема того кому не подобається. Ну не подобаються мені багато товарних знаків які реєструють китайські фірми, ріжуть вони мені слух, а китайці як реєстрували всяких там IVAN так і продовжують і щось мені підказує моя думка їх не хвилює. |
|||||
12.02.2010, 13:12 | #47 | ||||
Новички
Говорливый абонент
|
Цитата:
Если свои предлагают чё я отказываться буду?От веселья отказываться нельзя! И 6300 меня не смущает так же как и статус.Но изменить всё ж надо.Спасибо за напоминание!А ты поменяй,поменяй таки на гНУСМАс!! Я авторских прав на это ещё не видел.... |
||||
12.02.2010, 13:28 | #48 | ||||
Новички
Говорливый абонент
|
Цитата:
Ник её ни кто не трогает.Как хочет так пусть и называется.А изменение имени модели телефона личное дело каждого владельца!Ни какие права и законодательства на это не указывают.Телефон личный и что хочу то и пишу.А продажей как торговой марки он не занимается!Если уж выделяться есть желание то выделяйся,но не копируй так явно.Иначи пропадает всякий разговор о неповторности.... Кста,мы не путаем понятия статуса на форуме и имени (ник) на форуме? |
||||
12.02.2010, 14:51 | #49 | ||||
Громадянин
Говорливый абонент
|
Цитата:
З точки зору законодавства нік, статус та інші засоби індивідуалізації учасників на форумі є похідними/різновидами від псевдоніма, так користувачі індивіалізують себе і закріпляють за собою авторство на якийсь об'єкт. Це елемент індивідуалізації учасників і вони є авторами цього елемента. |
||||
12.02.2010, 17:10 | #50 | |||
Модератор
Магнат
|
Это в законе Украины оговорено,что ник на форуме закрепляет за собой авторское право?
|
|||
12.02.2010, 17:41 | #51 | |||
Gewissen
Гуру мобильной связи
|
Век живи, век учись, и все равно дураком помрешь. ©
В данной теме речь о смене ника не идет! Его пользователь выбирает себе один раз при регистрации и все. Мы здесь говорим о индивидуальных статусах, меняющихся в зависимости от колличества набранных постов. И о возможности изменить этот статус на персональный, уникальный. Ник никто не трогает. |
|||
13.02.2010, 17:16 | #53 | ||||
Gewissen
Гуру мобильной связи
|
смартюля, честное, слово, иногда лучше жевать, чем говорить. Тем более, глупость.
Цитата:
Последний раз редактировалось Neznajka1; 13.02.2010 в 19:10. |
||||
13.02.2010, 19:39 | #55 | ||||
Громадянин
Говорливый абонент
|
Цитата:
Закон України Про авторське право і суміжні права 23 грудня 1993 року N 3792-XII ім'я автора - сукупність слів чи знаків, що ідентифікують автора:прізвище та ім'я автора;прізвище, ім'я та по батькові автора; ініціали автора; псевдонім автора; прийнятий автором знак (сукупність знаків) тощо; псевдонім - вигадане ім'я, вибране автором чи виконавцем для позначення свого авторства; Стаття 8. Об'єкти авторського права 1. Об'єктами авторського права є твори у галузі науки, літератури і мистецтва, а саме: 1) літературні письмові твори белетристичного, публіцистичного, наукового, технічного або іншого характеру (книги, брошури, статті тощо); Стаття 11. Виникнення і здійснення авторського права. Презумпція авторства 1. Первинним суб'єктом, якому належить авторське право, є автор твору. 2. Авторське право на твір виникає внаслідок факту його створення. Для виникнення і здійснення авторського права не вимагається реєстрація твору чи будь-яке інше спеціальне його оформлення, а також виконання будь-яких інших формальностей. |
||||
13.02.2010, 19:57 | #56 | |||
Радиолюбитель
Адепт мобилизации
|
Хлопцi, не вже не можна зробити виключення для найактивнiшої дiвчини на цьому форумi. Будьте так ласкавi, надайте їй такий статут, який вона бажає.
|
|||
13.02.2010, 22:00 | #58 | |||
Радиолюбитель
Адепт мобилизации
|
Конечно, я за смартюлю объективно ответить не могу, но, вероятно, для неё фактор статуса играет немаловажную роль, связанную с проявлением повышенной активности на форуме. Ведь она появляется последнее время главным образом в этой теме.
|
|||
13.02.2010, 22:23 | #59 | |||
Форумчане
Говорливый абонент
|
Все нормально. Статус должен быть и до него нужно договорится)))) Правда до названий можно бы придумать коллычестве звезд. Чем выше тем звезда красивее и больше...или их несколько...и цветом что бы отличалась....а после 5000 можно и орден какой нибуть придумать....или как награда сделать человека модером.( хотя бы на время) Ну что то такое...Это предложение.
13.02.2010, 23:28 | #60 | |||
Модератор
Магнат
|
Какие либо права и особенно привелегии даются только тем,кто активно и постоянно общается на форуме! Уточню - ОБЩАЕТСЯ! А не заходит для излияния своего накопившегося (где то) негатива.
Да и сомневаюсь я,что личный статус тот самый пряник,который подстегнёт кого либо писать больше! |
|||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|