22.02.2008, 15:24 | #32 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
Остання версія прошивки для Transcend T.sonic 520 на 22 лютого 2008 року - V2.00. Скачати можна з сайту виробника: h**p://www.transcendusa.com/Support/DLCenter/Driver/TS520FW2.0.zip. В архіві власне прошивка і файли допомоги. В одному файлі написано, що змінено в новій прошивці, в другому - процес прошивки.
05.03.2008, 12:32 | #33 | |||
Новички
|
Драсте, а у меня такая проблема, когда слушаю длинный трек и не дослушиваю его до конца, то после того как выключаю и включаю плеер то он опять переходит на начало трека, можно ли как-то сделать чтоб запоминалось место где я окончил слушать? может в какой-то прошивке? у меня прошивка 1.4
|
|||
05.03.2008, 20:06 | #34 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
Дивно. Така заморочка була в прошивкці 1.10. В прошивці 1.20 (а також в 1.30, 1.50 і 2.00) така проблема була усунута (принаймі я не помічав ). Версію 1.40 прогавив , тому і не прошивав.
Вихід один - перепрошити. Як - дивись вище в цій темі. Успіхів!
Кожну хвилину, коли ви на когось гніваєтесь, ви втрачаєте 60 секунд щастя, які ви ніколи не повернете! Последний раз редактировалось MacHine; 05.03.2008 в 20:19. |
|||
04.07.2008, 14:10 | #36 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
Вийшла нова версія прошивки 2.1, яка доступна для скачування за адресою h**p://www.transcendusa.com/Support/DLCenter/Driver/TS520FW2.1.zip. У ній виправлені помилки версії 2.0: поміняні місцями правий/лівий канали і працює функція енергозбереження (автовимкнення, якщо плеєр заданий час знаходиться в режимі "Стоп" або "Пауза"). Також на сайті виробника виклали версію прошивки 1.5 - h**p://www.transcendusa.com/Support/DLCenter/Driver/TS520FWV1.5.zip
Успіхів!
Кожну хвилину, коли ви на когось гніваєтесь, ви втрачаєте 60 секунд щастя, які ви ніколи не повернете! Последний раз редактировалось MacHine; 04.07.2008 в 14:12. |
|||
15.08.2008, 00:01 | #37 | |||
Новички
|
в мене така проблема, маю плеєр трансенд 520 на 1 гБ, коли включаю його на простій батарейці він включається але тіки в тому випадку коли на ньому нема записано ніякої музики(коли є музика то він типу включаєть і але ще незагрузившись дисплей просто гасне) і можу слухати тіки радіо,
коли включаю на акумуляторі то він гасне невключившись незалежно від того чи є музика чи нема(коли більше 3 разів включаю то він даже незасвічується, тому з акумулятором неможу послухати даже радіо) пробував форматувати різними способами, пробував перепрошивати різними версіями прошивок, пробував розбирати і продувати від пилюки, нічого незмінилось взагалі, все таж сама історія, порадьте хтось що робити, бо мої всі варіанти вичерпались. рс: гарантії на нього вже нема ( тому і розбирав. |
|||
15.08.2008, 10:08 | #38 | ||||
Форумчане
Мобильщик
|
Цитата:
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|