|
Результаты опроса: GIGA интернет от life: | |||
рекомендую подключиться | 29 | 15.51% | |
работает стабильно | 19 | 10.16% | |
не рекомендую подключаться | 35 | 18.72% | |
работает нестабильно | 58 | 31.02% | |
не знаю не пользовался | 29 | 15.51% | |
Плююсь, ругаюсь, но пользуюсь | 46 | 24.60% | |
Опрос с выбором нескольких вариантов ответа. Голосовавшие: 187. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
|
Опции темы | Опции просмотра |
09.10.2006, 17:07 | #31 | ||||
Новички
Говорливый абонент
|
Цитата:
|
||||
09.10.2006, 19:57 | #32 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
2 Марина
Ми всі тут тебе лякали-попереджали, а ти не повелася . Ну які враження від ГІГИ?
09.10.2006, 22:19 | #33 | |||
Новички
Говорливый абонент
|
to MacHine
Знаешь, когда я начала эту тему, то вовсе и не думала о скорости соединения! Мне просто не с чем сравнивать, поскольку единственный способ, опробованный мной - это gprs-соединение с помощью телефона. Зато я ещё раз убедилась: хорошая штука человеческая натура! Теперь при открытии страницы не могу избавиться от мысли: "А не долго ли ты загружаешься, подруга?" Раньше мне это в голову не приходило. |
|||
09.10.2006, 22:53 | #35 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
Ну да, попользоваться месяца два нормальным интернетом и после этого даже слышать ничего не захочется о диалапе или edge.
09.10.2006, 23:10 | #36 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
В принципі в мене на роботі є інтернет - приблизно 8 кБайт/с. Всім співробітникам потроху . Але до деяких цікавих ресурсів (з мп3) доступ зоблоковано. Крім того швидкість закачки мп3 файлів розумники з ІТ-відділу обмежили швидкістю в 1(!!!)кБайт/с. Тобто качати на роботі просто невигідно і незручно. Крім того ці самі розумники мають зуб на мене, бо я качав цілі альбоми, поки вони не закрили. доступ. Для мене ГІГА по-перше можливість качати пісні, які мені подобаються і звідки захочу. Про альбоми я вже мовчу, бо як сам казав з такою швидкістю для цього здоров"я не вистачить. Тобто якщо пощастить я на весь гігабайт закачаю музики. А також за рахунок ГІГИ сиджу зараз з вами на форумі
Тобто як бачите швидкість 3-5 кБайт/с для мене нормальна швидість . 2 Марина Як бачиш все пізнається в порівнянні. Всім привіт!!!
Кожну хвилину, коли ви на когось гніваєтесь, ви втрачаєте 60 секунд щастя, які ви ніколи не повернете! Последний раз редактировалось MacHine; 09.10.2006 в 23:21. |
|||
09.10.2006, 23:13 | #37 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
А кем ты работаешь? Качальщиком мп3? Увольнял бы без разбора!
Скажу тебе по-секрету, в Интернете кроме мп3 есть еще очень много чего интересного.
09.10.2006, 23:37 | #39 | ||||
Новички
Говорливый абонент
|
Цитата:
Лучший не с точки зрения скорости, а в связи со своей доступностью. Лично я не жалею, что перешла на life и работаю на giga. Он не разочаровал меня (не забывай, я не представляю себе других скоростей). |
||||
10.10.2006, 00:06 | #40 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
2 Дмитро
Ти ж зовсім мене не знаєш, що я за один, а вже заочно збираєшся звільняти. Моя професія пов"язана з радіоелектронікою і робота не страждає від закачуваних мп3. Свої обов"язки я знаю! А гарний настрій, коли слухаєш улюблені мелодії, погодься дуже важлива річ в мікрокліматі колективу. Про швидкості. Згадав прислів"я :"Тебе дружок и горький хрен малина, а мне и блонмашье(або блонмажье) полынь". Во як! Що таке блонмашье або блонмажье, я не знаю, але мабуть щось дуже смачне. "Медленно но уверенно движемся к цели" - до закриття теми 2 Марина Радий за тебе. Я буду триматися до останньго кілобайта, головне не перебрати ліміт, щоб не влетіти в копієчку!
Кожну хвилину, коли ви на когось гніваєтесь, ви втрачаєте 60 секунд щастя, які ви ніколи не повернете! Последний раз редактировалось MacHine; 10.10.2006 в 00:12. |
|||
10.10.2006, 00:10 | #41 | |||
Desdichado
Гость
|
Народ тема: GIGA Интернет от life
|
|||
10.10.2006, 00:33 | #42 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
Desdichado сказал "Надо!", народ ответил "Есть!"
Повертаючись до теми можна сказати, що після початкового ажіотажу навколо акції на поверхю випливають недоліки. Швидкість ніколи не досягає максимальної (здається 157 кбіт/с на ЖПРС), часті обриви зв"язку, інколи взагалі неможливо під"єднатися. Але послуга дійсно революційна, вона можна сказати несе інтернет в маси. Десь це я вже чув... Але в тих місцях, де на даний момент нема інших доступів до інету, а є покриття Лайфа це - єдиний вихід, як би ми не лаяли ГІГУ.
Кожну хвилину, коли ви на когось гніваєтесь, ви втрачаєте 60 секунд щастя, які ви ніколи не повернете! Последний раз редактировалось MacHine; 10.10.2006 в 13:15. |
|||
10.10.2006, 00:36 | #43 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
Ну так и понятно, чего Лайф резко прекратил рекламу ГИГИ. А в самом начале ее было излишне много.
10.10.2006, 00:58 | #44 | |||
Форумчане
Мобильщик
|
Звісно, якщо кожний захоче спробувати ГІГУ, або ще (тьху-тьху-тьху) викачати СВІЙ гігабайт - цього жодна мережа не витримає!
10.10.2006, 00:59 | #45 | |||
Desdichado
Гость
|
Народ, а вы не забыли, что тут еще и голосовалка есть?
|
|||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|