|
Результаты опроса: Готовы ли вы помочь? | |||
Да,я готов(а) и помогу! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 75.00% |
Я готов(а),но не могу... |
2 | 25.00% |
Я могу,но НЕ хочу. |
0 | 0% |
Я не могу и не хочу. |
0 | 0% |
Голосовавшие: 8. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 | |||
Модератор
Магнат
|
![]()
Одно дело - когда какая то организация ни кому не известно откуда взявшаяся.Другое - известный всем оператор.Если вдруг поползут слухи о его махинациях,то замять дело не выйдет!
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Громадянин
Говорливый абонент
|
![]()
Вибачаюсь.
про Лайф всю інформацію про насаджування послуг прошу вважати помилковою, переплутав з іншою акцією Лайфа, а не з тією прояку йде мова. Хочу побачити або почути звітування про використання коштів. Не віриться лише через те що не бачиш результатів своєї діяльності. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Громадянин
Говорливый абонент
|
![]()
Я ж не вимагаю бухгалтерських документів, це стосується не лише Лайф, а й інших організацій які беруть участь у благочинних акціях.
Просто по людські розкажіть, ми передали кошти, на ці кошти було придбано 10 комп'ютерів, одяг для дітей, профінансовано харчування, придбано книги і т.д. Розкажіть людям які пожертвували свої кошти, куди вони пішли і як вони використовуються. Людям буде приємно побачити результати своєї діяльності і побачивши користь буде бажання ще раз допомогти знедоленим. Якщо не буде зворотнього зв'язку з тими хто пожертвував після закінчення акції, то це буде називатися подивіться які ми гарні займаємося благочинністю. Цитата:
У кожної людини яка робить добру справу є бажання побачити її результати. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Модератор
Магнат
|
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Громадянин
Говорливый абонент
|
![]()
Мені він в СМС також відрапортував, що зібрано.
Хотілося знати як вони витрачені. |
|||
![]() |
![]() |
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|