02.07.2010, 10:24 | #1 | |||
Модератор
Министр мобилизации
|
«Київстар»: на тарифі «Свобода» інтернет став удвічі дешевше
Для клієнтів «Київстар», які підключені до тарифу «Свобода», вдвічі знижена вартість пакету даних «Інтернет 100».
Відтепер нові та існуючі клієнти передплаченого зв’язку «Київстар», які підключені до тарифного плану «Свобода», можуть скористатися мобільним інтернетом за більш привабливою ціною. Абонентна плата за користування пакетом даних «Інтернет 100» для таких клієнтів знижена з 50 грн. до 25 грн. У межах зазначеного пакету надається 100 Мб трафіку протягом місяця з дня активації. Для замовлення пакету даних необхідно ввести комбінацію *121*100#. У тарифному плані «Свобода» відсутня плата за з’єднання, а щоденна абонплата становить лише 6 грн. Щодня абонент отримує 100 нетарифікованих хвилин для здійснення вихідних дзвінків у мережі «Київстар» та 30 нетарифікованих хвилин для вихідних дзвінків на номери фіксованого та мобільного зв’язку інших українських операторів. Списання кожної окремої нетарифікованої хвилини здійснюється в першу секунду кожної хвилини розмови. Замовити або змінити існуюче підключення на тарифний план «Свобода» можна безкоштовно за коротким номером 477 або 477*61* та у системі самообслуговування «Мій Київстар». Тарифний план має необмежений термін дії. Клієнтам, що підключили цю пропозицію, надається можливість користуватися програмою лояльності «Київстар Клуб». Усі тарифи наведені в гривнях, з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуг без урахування ПДВ. Поєднання тарифу «Свобода» з пакетом даних «Інтернет 100» надає клієнтам «Київстар» можливість користуватися якісним зв’язком та Інтернетом за доступними цінами. Прес-релізи
02.07.2010, 13:51 | #4 | |||
Адепт мобилизации
|
Не мало конечно но если 180+25=205.Незнаю может те кто может столько заплатить очень нуждаются в интернете по сниженой цене?Но знаю точно те кто нуждается и обязательно заказал с тарифом за 180гр дел не имеют.
|
|||
02.07.2010, 16:50 | #6 | |||
Адепт мобилизации
|
А что непонятно?Вот я бедный студент или просто молодой но без богатых родителей нуждаюсь в недорогом интернете.Я бы заказал 100мб за 25гр!Но свободный мне не по карману!
А если я могу потратить 180 и больше в месяц мне интернет ненужен а если нужен я заплачу и 50гр. |
|||
02.07.2010, 17:45 | #8 | |||
Gewissen
Гуру мобильной связи
|
Алина, тебе дали Энерджи на шару. Все равно мало.
Клаус, вот я много говорю по работе используя один номер. И пользуюсь нетом. Не только чтобы здесь сидеть, но и для электронной почты. Фото по электронке выходят дешевле, чем через ММС (например). |
|||
06.07.2010, 13:08 | #10 | |||
Gewissen
Гуру мобильной связи
|
Мой оператор и тариф написаны чуть ниже ника. Это не КС, и не Свобода. Тем не менее, мои ежемесячные счета иногда меньше 180 грн, иногда больше. Исходя из твоих высказываний, интернет мне не надо, а это не так. Заказывал и Гипер- и Смарт- активы (100/120 и 40 грн/мес соответственно). Была бы возможность заказывать оптовые пакеты- заказывал бы, потому как это в любом случае дешевле стандартных 5грн/метр.
Зы. Не торопись при написании- меньше опечаток, легче смысл понять. |
|||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|