10.03.2010, 22:03 | #1 | |||
Модератор
Министр мобилизации
|
Мій life:)
Шановний абоненте!
Вітаємо Вас на сайті системи самообслуговування для індивідуальних абонентів «Мій life»! Система «Мій life» надає Вам можливість контролювати свої витрати та управляти своєю мобільною лінією в режимі он-лайн, а саме: Переглядати загальну інформацію по стану та балансах лінії; Поповнювати рахунок та здійснювати переказ балансу; Змінювати свій тарифний план та замовляти різноманітні послуги; Переглядати та завантажувати загальні та деталізовані звіти з власних витрат на послуги мобільного зв’язку; Переглядати звіти що до здійсненних платежів; Тощо. Доступ до Системи надається індивідуальним абонентам телекомунікаційної мережі life, що обслуговуються на умовах договору та передоплати, безкоштовно. Для того, щоб розпочати користуватися Системою, Вам необхідно пройти процедуру ідентифікації абонента за допомогою введення Вашого номеру телефону, СуперПаролю та унікального цифрового коду та одноразову процедуру реєстрації, заповнивши усі поля реєстраційної форми, що позначені, як обов’язкові для заповнення. https://my.life.com.ua/web/login.jsp?locale=ru Лайф тестируем систему самообслуживания Лайф
11.03.2010, 18:34 | #3 | |||
Модератор
Магнат
|
Поздновато они проснулись! КС уже очень давно предоставляет таку услугу.
Посмотрим,кто придумал интереснее... |
|||
11.03.2010, 22:55 | #4 | ||||
Модератор
Министр мобилизации
|
Цитата:
12.03.2010, 13:17 | #5 | |||
Начинающий
|
Чевой-то я не понял. Какое тестирование?
Системой му-лайф (на припейде) пользуюсь уже с сентября прошлого года. А может и раньше, не помню уже. Только вот ущербная эта система по сравнению с му-КС. Нет самого интересного: детализации звонков и телефонной книги. |
|||
12.03.2010, 14:45 | #10 | ||||
Форумчане
Адепт мобилизации
|
Цитата:
12.03.2010, 14:58 | #11 | ||||
Модератор
Министр мобилизации
|
Цитата:
|