12.03.2010, 09:38 | #1 | |||
Модератор
Министр мобилизации
|
«Київстар» спілкується на зручній для клієнта мові
З березня 2010 року клієнти «Київстар» в рамках послуг «Передзвоні мені» та «Передзвони мені в роумінгу» отримують SMS-повідомлення у зручному для себе мовному форматі.
Відтепер всі SMS-повідомлення послуг «Передзвони мені» та «Передзвони мені в роумінгу» надходять на мові, зручній для клієнта. Так, раніше всі клієнти отримували SMS-повідомлення виключно українською мовою в трансліті. Зараз доступні чотири варіанти кодування повідомлень, залежно від мови, обраної клієнтом: українська мова в трансліті; українська мова кирилицею; російська мова в трансліті; російська мова кирилицею. Аналогічний формат спілкування — повідомлення мовою клієнта — працює ще з 15 грудня 2009 року для користувачів послуг «Хто дзвонив» та «Повідомити мене». Мову і тип кодування таких повідомлень клієнт легко може змінити самостійно. Достатньо зателефонувати на короткий номер 477 або увійти в систему самообслуговування "Мій Київстар"/"Мій DJUICE«. Також під час дзвінка у кол-центр експерт фіксуватиме мову спілкування, зручну для клієнта, і надалі він отримуватиме повідомлення цією мовою. Послуги «Передзвони мені», «Передзвони мені в роумінгу», «Хто дзвонив» та «Повідомити мене» є сьогодні наймасовішими. Щодня ними користується більше мільйона клієнтів «Київстар». І саме тому в першу чергу повідомлення цих послуг були переведені на мову спілкування клієнта. Для «Київстар» піклування про клієнта — це зручні послуги, які роблять комунікацію ще більш простою та доступною. Відтепер «Київстар» і клієнт спілкуються однією мовою. _http://www.kyivstar.ua/press_center/news/?id=12519
12.03.2010, 11:46 | #4 | |||
Новички
Говорливый абонент
|
ох шутник! Ты ещё китайский транслитом попроси....
Я доволен! Возможность выбора это круче чем просто смс на русском.Но для полного счастья нехватает всех уведомителяных смс с возможностью выбора! Может это оставили на закуску?радовать частями,что бы абонент не терял мысль о уважении и заботе.... |
|||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|