11.02.2010, 09:07 | #1 | |||
Модератор
Министр мобилизации
|
"Легкий перехiд" до нового мобiльного стандарту Utel.
Послуга "Легкий перехiд"
Послуга "Легкий перехiд" надає можливiсть повiдомити своїх друзiв, близьких , колег та партнерiв про змiну власного номера телефону. За допомогою послуги "Легкий перехiд" абоненти, якi пiдключаються до оператора мобiльного зв'язку Utel на контрактну форму обслуговування, мають можливiсть надiслати SMS-повiдомлення з iнформацiєю про свiй новий номер телефону 100 абонентам операторiв мобiльного зв'язку в Українi. Замовити послугу "Легкий перехiд" можна в день пiдключення нового номера до мережi мобiльного зв'язку Utel на контрактну форму обслуговування в Центрах обслуговування абонентiв у Вашому мiстi Умови надання послуги "Легкий перехiд" 1. Послуга "Легкий перехiд" дає можливiсть контрактним абонентам мережi рухомого (мобiльного) зв'язку Utel повiдомити абонентiв мереж iнших операторiв рухомого (мобiльного) зв'язку України, а також абонентiв мережi Utel ВАТ "Укртелеком" про новий номер телефону за допомогою SMS-повiдомлень. 2. Послуга "Легкий перехiд" може бути замовлена абонентом в день пiдключення нового номера (активацiї нової USIM-карти) до мережi рухомого (мобiльного) зв'язку Utel на контрактну форму обслуговування. 3. Вартiсть послуги "Легкий перехiд" не входить до вартостi пакета послуг та тарифiкується окремо. 4. Використовувати SMS (короткi текстовi повiдомлення), у межах послуги "Легкий перехiд", можна протягом календарного мiсяця, в якому вiдбулась активацiя мобiльного номера (активацiя нової USIM - карти). 5. SMS (короткi текстовi повiдомлення) у межах послуги "Легкий перехiд" використовуються в першу чергу. 6. Невикористаний обсяг SMS (коротких текстових повiдомлень), наданих у межах послуги "Легкий перехiд", на наступний мiсяць не переноситься. Тариф на послугу "Легкий перехiд" для контрактних абонентiв мережi рухомого (мобiльного) зв'язку Utel Вартiсть послуги**0,01 Активацiя послуги "Легкий перехiд" при пiдключеннi*. *Надається 100 SMS (коротких текстових повiдомлень) на: номери мережi Utel; номери iнших мобiльних операторiв України одноразово **Тарифи наведенi у гривнах з ПДВ. Додатково утримується збiр до Пенсiйного фонду в розмiрi 7,5% вiд вартостi послуги без урахування ПДВ. utel.ua
11.02.2010, 12:36 | #3 | |||
Модератор
Магнат
|
Вот,вот,вот.И я на этом подумал. Интересно,это им денег мало или у них всё так хорошо,что всё равно перейдут?А так хоть копейку и улыбнуться можно,это же не деньги...
|
|||
11.02.2010, 23:21 | #4 | ||||
Человек-невидимка
Мобильщик
|
Цитата:
предоставление бесплатных услуг - нарушения закона о телекоммуникациях |
||||
11.02.2010, 23:46 | #5 | |||
Модератор
Магнат
|
Угу! Меня всегда веселила сноска:
"Под подарком подразумевается возможность приобретения товара за 0,01 гривну." |
|||
12.02.2010, 09:24 | #6 | |||
Форумчане
Магнат
|
Меня одно смущает. У них голосовых тарифных планов нет, почти. Большинство используют для интернета. Куда с легкостью переходить? Чтобы дружить модемами?
В смысле только тарифы Юфэмили в версии 5 и 3, а также Твоя семья располагают для того, чтобы использовать симку для звонков. На первые два подключения уже закрыты, на третий тоже скоро закончится. И то часть (думаю, что большая часть), из абонентов этих тарифов пользуются симкой в тех же модемах. Для кого тогда услуга - для меня лично под большим вопросом. Разве что они в ближайшем будущем планируют ввести что-то подобное, подходящее для голоса, и не в форме акции. |
|||
12.02.2010, 11:14 | #8 | ||||
Форумчане
Мобильщик
|
Цитата:
12.02.2010, 12:33 | #9 | |||
Новички
Говорливый абонент
|
Не надо людей называть уродцами,если у них природой заложено что то отличное от нас!
Они надеялись оптом получать,а не по штучно.Вот если бы как лайф с командой пакеты всучал. |
|||
12.02.2010, 16:03 | #12 | ||||
Диагност
Адепт мобилизации
|
Цитата:
Просто у меня Utry и хотелось бы хоть такой вариант услуги в резерве иметь. И вообще, B&B прав (как всегда) из-за дороговатой голосовой связи сложно Утелом, как основным пользоваться. Но для инета просто the best! |
||||
12.02.2010, 16:18 | #13 | |||
Модератор
Магнат
|
Лучший,если только с покрытием всё гут! А если палки ловить,то хуже некуда.
Товарищ по работе гонялся за бонусами,что бы инет использовать.Потом провёл через кабельное.Теперь накопленные использует для звонков по городу... Всяко бывает. |
|||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|