21.08.2008, 17:25 | #1 | |||
Форумчане
Говорливый абонент
|
Шукаю людей, яких обмежили в ТП "Будь ближче"
Шановні, якщо серед вас існують ті, кого білайн обмежив в тривалості дзвінків в ТП "Будь ближче" - зв'яжіться будь ласка зі мною. Дякую. Irop@mabila.ua, або в "Лічку"
21.08.2008, 17:39 | #2 | |||
Форумчане
Говорливый абонент
|
На даний час я звернувся з позовом до них щодо даного обмеження.
В мене можуть бути проблеми з доказами. Чому? Відповідаю: Є факт обмеження в 2,5 хв. Є. Це легко довести деталізованим рахунком. Теоретично можливо довести, що не я та не мій співрозмовник обмежує тривалість дзвінка на межі 2,5 хв. Практично неможливо довести, що це робить саме білайн а не лайф, наприклад. Адже теоретично це може робити і апаратура лайфа. Жоден з цих операторів не дасть даних про те, що вони роблять таке обмеження. Лайф - тому що він такого обмеження не робить. Білайн, тому, що це не в його інтересах. Таким чином, я не зможу довести, що саме білайн робить обмеження. Але! Якщо в суді надати докази, що не тільки мені робляться такі обмеження, а також що обмеження існують при дзвінках на направлення "Інші оператори (укртелеком, інтертелеком та ін.) то в сукупності можна говорити, що саме білайн робить обмеження, тому що ці в усіх випадках, де є обмеження постійно зустрічається тільки білайн, а крім того, тільки йому вигідно обмеження, враховуючи плату за інтерконнект. Для чого це потрібно вам? Якщо буде рішення суду в моїй справі, то це буде прецедент, і наступного разу білайн, перш ніж придумувати популістські тарифні плани, десять раз подумає. Так що - якщо хочете допомогти в боротьбі з білайном - напишіть.
Активные ссылки на форуме запрещены!!! Последний раз редактировалось Irop; 21.08.2008 в 17:42. |
|||
21.08.2008, 18:09 | #3 | ||||
Новички
Связист
|
Цитата:
Так же будет не лишним получить письменные свидетельства от владельцев номеров Астелит, на которые ты звонишь, и которые тоже подтвердят факт обрывов и то, что не они (абоненты Астелит) эти обрывы инициализируют. Если надо, то можно ходотайствовать перед судов о их вызове в качестве свидетелей. |
||||
21.08.2008, 18:14 | #4 | ||||
Форумчане
Говорливый абонент
|
Цитата:
І якщо і білайн надасть таку "довідку" то наче буде доказана і його НЕВИНА
21.08.2008, 18:23 | #5 | ||||
Новички
Связист
|
Цитата:
Если есть желание, то начинай что-то делать. И не обсуждай такие вещи на публичных тематических форумах, работники оператора тоже почитывают то, что тут пишут. |
||||
22.08.2008, 12:58 | #7 | |||
masta_man
Гость
|
би у меня на КС и раньше обрезал на 2.5 минуты. ща я не юзаю его, но было все нормально....
|
|||
22.08.2008, 13:36 | #8 | ||||
Форумчане
Говорливый абонент
|
Цитата:
08.09.2008, 18:38 | #9 | |||
Диагност
Адепт мобилизации
|
ВСЕ,КАПЕЦ!!!Я суперобиделся на БИ!!!Писали же,что не тронут тех,кто на "ББ" был!!!Гады!Меня теперь стабильно в "ББ" на 2,5 минуте разрывают!И это на КС!!!Войны захотели!!!Получат!Всех знакомых поотключаю!
Суды не для меня (пока)...я просто хотел высказаться...
Супер life 15 Последний раз редактировалось Михей; 08.09.2008 в 19:03. |
|||
10.09.2008, 00:55 | #10 | |||
Форумчане
Адепт мобилизации
|
Лоховская контора всегда такие шоу программы устраивает!!!
За тарифа со звездами и меняющимися условиями - резкими темпами Я ни когда их не уважал и не буду уважать!!! Это не Билайн, а Быдлайн
10.09.2008, 18:17 | #11 | |||
masta_man
Гость
|
даааа, Михей, шляжу не хря я би забросил.
если не секрет есть ли на черешушках у нас Edge? а триф нафиг, мне удобнее с лайфа позвонить на КС. за 2 минуты не разорюсь |
|||
10.09.2008, 19:27 | #12 | |||||
Форумчане
Адепт мобилизации
|
Цитата:
Цитата:
Последний раз редактировалось masta_man; 10.09.2008 в 19:51. |
|||||
10.09.2008, 21:00 | #13 | ||||
Диагност
Адепт мобилизации