09.11.2007, 19:52 | #1 | |||
VIP персона
Министр мобилизации
|
Пакеты ммс для всех абонентов Киевстар
Акція «Пакети MMS» — мультимедійні повідомлення за спеціальною ціною!
З 12 листопада по 25 грудня 2007 року всі абоненти «Київстар» та «Мобілич» можуть взяти участь в акції «Пакети MMS» і замовити один з трьох пакетів мультимедійних повідомлень за спеціальною ціною! Абонентам на вибір пропонується три різних пакети: 5 мультимедійних повідомлень за спеціальною акційною ціною 2,5 грн. 10 мультимедійних повідомлень за спеціальною акційною ціною 4 грн. 30 мультимедійних повідомлень за спеціальною акційною ціною 10 грн. Причому акційні MMS-повідомлення можна відправляти як всередині мережі, так і на номери всіх інших українських операторів мобільного зв’язку! Вони будуть доступні протягом трьох місяців з моменту замовлення відповідного пакету MMS. Кількість акційних MMS-повідомлень перевіряється за допомогою USSD-запиту *111# (для контрактних абонентів) і *119# (для абонентів передплаченого зв’язку «Київстар» та Мобілич). Як взяти участь в акції: Абоненти передплаченого зв’язку «Київстар», а також контрактні абоненти (за винятком бізнес-клієнтів) можуть замовити один з мультимедійних пакетів за інтерактивним номером 477 або за допомогою системи самообслуговування «Мій Київстар»; Бізнес-клієнтам для участі в акції слід звернутися до найближчого Центру обслуговування абонентів, або ж замовити один з пакетів через свого координатора за допомогою системи самообслуговування «Мій Київстар»; Абоненти «Мобілич» можуть взяти участь в акції, подзвонивши за номером 222. Тарифи зазначено з урахуванням ПДВ та без урахування збору до Пенсійного фонду. Увага! Акційні MMS-повідомлення не можуть бути відправлені на номери закордонних операторів, номери контент-провайдерів, та номери тих абонентів, які перебувають у роумінгу. Источник _http://www.kyivstar.net/promo/common/?id=5198 Пакеты ммс конечно хорошее дело, но не сильно востребованное! Жду пакетов смс и я буду доволен!
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|