Имя
Пароль

Начало Регистрация Справка Пользователи Календарь Сообщения за день

Вернуться   Форум. Мобильные телефоны, новости, новые игры, 3G связь в Украине > Наш сайт > Игры и конкурсы

Хочешь ответить? Хочешь высказаться? Хочешь спросить? Пройди РЕГИСТРАЦИЮ (нажать!) и все о тебе узнают!

Опции темы Опции просмотра
Старый 16.10.2007, 13:47   #16
webivan
Новички

Доп. информация
По умолчанию Мій оператор - Голден Телеком

Вже 2 роки як використовую основним номером контракт Голден Телекома. На даний момент є щасливим власником тарифа "Наші Люди".
Понад 90% часу проводжу у Києві, тому покриття поза ним для мене не є дуже важливим фактором, та і національний роумінг ще більше знижує актуальність питання. Відносно багато часто доводиться бувати за кордоном, а тарифи на роумінг у ГТ - найнижчі в Україні.
Прямий київський номер з безкоштовними вхіднми усього за 15грн також є беззаперечним плюсом.
За 3 роки, які я користуюся оператором(до переходу на контракт рік користувався Uni), я жодного разу не мав проблем із мережею, якістю голосу чи тарифікацією.(Для порівння у МТС з 2004-го року 2 рази "падав" комутатор №1, а цього літа були значні проблеми на комутаторі що відповідав за Крим та ряд східних областей, періодичні проблеми різного характера у Лайфа коментарів не потребують, у Білайна значні проблеми спостерігалися під час модернізації мережі, зараз абоненти часто скаржаться на обривання розмови).
З приводу тарифної політики оператора:
- Відсутня плата за з'єднання, що при великій кількості коротких дзвінків дуже відчутно.
- За мою бутність абонентом ГТ оператор жодного разу не погіршував умови тарифного плану(що останнім часом систематично роблять Лайф та Білайн)) і навіть навпаки: вводив приємні та корисні акції, як то наприклад "+10" або "Більше спілкування - більше хвилин" з безкоштовною участю, так само безкоштовно знижувалися тарифи усім абонентам Uni, відповідно я можу бути певен, що не купую "Кота у мішку".
- За приблизно рівного розподілу голосового трафіку між мережами усіх операторів, єдиний тариф на всі напрямки без плати за з'єднання є оптимальним рішенням, ну і бонус у якості дешевих дзвінків на стаціонарні телефони та безкоштовного спілкування всередині мережі теж не є зайвим.
Також з приємних плюсів можу виділити програму лояльності "Голден Клуб", яка на рівні з київстарівським "мобільним віком", на мою думку, є найчеснішою та найпростішою для розуміння. По суті, зі збільшенням стажу збільшується твоя щомісячна знижка(від 1% для нових абонентів до 15% для абонентів із стажем понад 4 роки).
Єдиною альтернативою на данний момент для себе бачу контрактний варіант київстарівського "з нами краще", проте там немає ні прямого номера за нормальні гроші, так само і роумінг дешевим там не назвеш, єдиною перевагою тут буде покриття, але навіщо переплачувати за те, чим ти не будеш користуватися?

Последний раз редактировалось CHIKOTILO; 16.10.2007 в 14:02.
webivan вне форума