Имя
Пароль

Начало Регистрация Справка Пользователи Календарь Сообщения за день

Вернуться   Форум. Мобильные телефоны, новости, новые игры, 3G связь в Украине > Операторы сетей UMTS, CDMA/W-CDMA (3-3,75G) > CDMA > Оператор PEOPLEnet

Хочешь ответить? Хочешь высказаться? Хочешь спросить? Пройди РЕГИСТРАЦИЮ (нажать!) и все о тебе узнают!

Опции темы Опции просмотра
Старый 02.07.2007, 10:51   #10
Дмитро
Форумчане
Мобильщик

Доп. информация

Цитата:
Сообщение от ветал
Дмитро, схоже на те, що ви працюєте в пиплі( судячі по Вашим постам). Але ж піддавати сумнівам кожен негативний пост про піплнет... Споживачу більше лічить, на мій погляд, критично відноситись до любого товару. А продавець, звісно, буде лише нахвалювати свій товар. То якщо ви продавець- тоді питань немає: хваліть і далі.
Я не піддаю сумнівам кожний негативний пост. Але мені, як по-перше, споживачу послуг, дуже хотілось би бачити об'єктивну оцінку роботи оператора.
Я згоден з тим, що у PEOPLEnet є цілий ряд недоліків, але не стояли би черги на підключення на В. Васильківській, якби вони не запропонували щось нове, як про це сказав автор цієї статті. Цитую: «PEOPLEnet, который не смог предложить украинцу ничего необычного. Мобильная связь и Интернет – все это продают и традиционные GSM операторы и даже по более низким ценам.». Щось я не знайшов жодного GSM оператора, якій запропонував би мені таку якість голосовогу зв’язку і Інтернет, які є в цього оператора. Також мені дуже цікаво, якій такий GSM оператор надає послуги доступу до Інтернет за цінами менш, ніж 4 коп./1 Мб. Може я щось не знаю?