28.12.2009, 10:17 | #1 | |||
Форумчане
Говорливый абонент
|
Спрощено доступ до WAP-версії «Мій Київстар/Мій DJUICE»
«Київстар» потурбувався про зручність і простоту використання системи самообслуговування «Мій Київстар/Мій DJUICE» та запропонував своїм клієнтам спрощений доступ до WAP-версії системи — без введення пароля.
Спеціально для всіх користувачів системи до вже існуючих можливостей "Мій Київстар"/"Мій DJUICE" додається нова — отримання доступу до інформації за своїм абонентським номером через WAP-версію системи без введення пароля. Тепер, користуючись WAP-версією системи зі свого абонентського номеру, клієнту не потрібно щоразу вводити логін та пароль для доступу. Достатньо обрати посилання на головній сторінці системи «Вхід за Вашим номером» та увійти в систему. Однак, для збереження конфіденційності, без введення пароля не буде доступна така інформація:
«Київстар» і надалі вдосконалюватиме сферу обслуговування своїх клієнтів, пропонуючи прості та доступні послуги мобільного зв’язку. Источник: _http://www.kyivstar.ua/press_center/news/?id=12179 Что это - полезная опция или бесполезное "благо" для "галочки"?
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|