Имя
Пароль

Начало Регистрация Справка Пользователи Календарь Сообщения за день

Вернуться   Форум. Мобильные телефоны, новости, новые игры, 3G связь в Украине > Операторы сетей GSM (2/2,5G) > Оператор Киевстар

Хочешь ответить? Хочешь высказаться? Хочешь спросить? Пройди РЕГИСТРАЦИЮ (нажать!) и все о тебе узнают!

Опции темы Опции просмотра
Старый 28.12.2009, 10:17   #1
AndyFirst
Форумчане
Говорливый абонент

Доп. информация
По умолчанию Спрощено доступ до WAP-версії «Мій Київстар/Мій DJUICE»

«Київстар» потурбувався про зручність і простоту використання системи самообслуговування «Мій Київстар/Мій DJUICE» та запропонував своїм клієнтам спрощений доступ до WAP-версії системи — без введення пароля.

Спеціально для всіх користувачів системи до вже існуючих можливостей "Мій Київстар"/"Мій DJUICE" додається нова — отримання доступу до інформації за своїм абонентським номером через WAP-версію системи без введення пароля. Тепер, користуючись WAP-версією системи зі свого абонентського номеру, клієнту не потрібно щоразу вводити логін та пароль для доступу. Достатньо обрати посилання на головній сторінці системи «Вхід за Вашим номером» та увійти в систему.
Однак, для збереження конфіденційності, без введення пароля не буде доступна така інформація:
  • деталізація дзвінків;
  • виклики за поточний місяць;
  • звіти.
Плата за підключення та абонентська плата за користування системою відсутня. Клієнти сплачують лише за отримання інформації в підрозділі «Виклики за поточний місяць» (розділ «Виклики»). Отримання інформації в будь-якому іншому розділі/підрозділі системи — безкоштовне.
«Київстар» і надалі вдосконалюватиме сферу обслуговування своїх клієнтів, пропонуючи прості та доступні послуги мобільного зв’язку.

Источник: _http://www.kyivstar.ua/press_center/news/?id=12179

Что это - полезная опция или бесполезное "благо" для "галочки"?