|
![]() |
#1 | |||
Новички
|
![]()
Якщо Ви плануєте підключитися до МТС на контрактній основі, то я пропоную свій номер (його можна переоформити на Вас):
МТС Перший Плюс - 50 грн. Вам на рахунок - абонплата 40 грн/міс. - без плати за з'єднання !!! - 55 безкоштовних хвилин/міс. по Україні (і мобільні, і стаціонарні номери) - 3 коп/хв у мережі МТС - 2 номери по 5 коп. - додаткова угода на 8 місяців. Последний раз редактировалось AnnVas; 08.02.2008 в 23:42. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Форумчане
Магнат
|
![]() Цитата:
50 гривень - це не перевага для пакету з вартiстю 40 гривень на мiсяць, навiть з безкоштовними хвилинами на всi напрямки, гадаю, ви й самi це добре розумієте, якщо вiддаєте цей номер. Тем бiльш, що при покупцi телефону з пiдключенням на МТС Перший Плюс додатково дається 200 грн на рахунок - це буде заважати вам знайти когось, кому потрiбен ваш контракт. А якщо ви внесете додатково 100 гривень, це буде вигiдно й для вас (в тому розумiннi, що втратите менше), й для того, хто забере у вас цей контракт. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Новички
|
![]()
Дякую за пораду ! Якщо найближчим часом не знайду нікого, то так і зроблю !
А взагалі-то, не всі ж люди купують телефони при підключенні ! Я не купувала, просто неуважно підключалась... ![]() Я розмістила це оголошення на різних сайтах, і начебто вже пару зацікавлених є, так що буду сподіватися, що спекаюсь... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Форумчане
Адепт мобилизации
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#7 | |||
masta_man
Гость
|
![]()
консультанты НИКОГДА ОБ ЭТОМ НЕ ЗАБЫВАЮТ!!! можно прослушать это другой вопрос. но когда они дают бумаги , особенно ДУ они говорят ЧТО это за бумага
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Новички
|
![]() Цитата:
Цитата:
![]() Просто я знаю, я тому свидетель - я слушала ВСЁ ОЧЕНЬ внимательно, в отличие от консультантов, с которыми так не повезло... они внимательными совсем не были... Во-первых, усно НЕ прозвучало ни слова о ДУ. Во-вторых, документы я подписывала без особых объяснений, также НИКТО не показал мне, что я подписываю ДУ. Конечно, понимаю, что я сама виновата, не перечитала все внимательно... все-таки, надеялась, что мне всё объяснили... Ну да ладно, теперь вот маюсь... Друзья ! Если кто-то планирует подключаться к МТС (ведь есть еще такие люди??????????????????), то заберите мой номер, ПЛИЗ ! Пы.Сы. Жалобу по этому поводу я тоже накатала и подала куда следует. Пы.Пы.Сы. Не очень хочется обсуждать мою историю ![]() ![]() ![]() Последний раз редактировалось AnnVas; 12.02.2008 в 15:21. |
|||||
![]() |
![]() |
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|