|
13.03.2007, 00:00 | #1 | |||
Форумчане
Связист
|
Лучший мобильный оператор – народный выбор
Добрий Вечір !
" Анализируя, почему абоненты голосовали именно таким образом, можно сделать вывод, что компания Umc еще не полностью вернула себе доверия из-за прошлогоднего скандала с «Безлимитным-2006». Также негативно сыграли проблемы с качеством связи, которые на данный момент полностью устранены, и, видя наметившееся стремление маркетологов компании улучшить имидж оператора в глазах абонента – можно смело утверждать, что в следующем году Umc если будет не на первом месте, то уж точно на втором." Нічого так і не змінилося,як було погане покриття у м.Збараж і по всьому району так і залишилось
13.03.2007, 00:09 | #2 | |||
Serj
Гость
|
Для тех кто не знает о чем речь, то это про статью Лучший мобильный оператор – народный выбор
Ну чтож, бывает и такое, но нас читают представители операторов, так что можешь быть спокоен, они твой пост увидят |
|||
13.03.2007, 08:09 | #3 | |||
Форумчане
Министр мобилизации
|
Дима,а не проще ли тебе написать официальное обращение в ЮМС.Или хотя бы на ихний сайт зайди и выскажи свое мнение по поводу покрытия.Я часто вижу что ты оставляешь свои пять копеек по поводу отсутствия покрытия в вашем горде но действий активных не ведешь.Если тебя прет ЮМС то борись,а нет так меняй оператора.У меня в квартире отвратительно работает Билайн(одно деление)!Поэтому он лежит у меня как запасной вариант.Хотя я им написал все что я по этому поводу думаю.Был бы он для меня важен как тебе ЮМС то уже в офисе у них сидел бы,а ты все на форумах жалуешься.
Последний раз редактировалось Kokos; 13.03.2007 в 08:15. |
|||
16.03.2007, 20:15 | #4 | ||||
Форумчане
Связист
|
Цитата:
16.03.2007, 20:20 | #5 | ||||
Форумчане
Министр мобилизации
|
Цитата:
|
||||
16.03.2007, 21:49 | #6 | ||||
CHIKOTILO
Гость
|
Цитата:
|
||||
01.04.2007, 19:55 | #7 | ||||
Форумчане
Связист
|
Цитата:
"Шановний Д?ма! Ми уважно розгляда?мо скарги абонент?в на як?сть покриття та можлив? "б?л? плями" у покритт?. ?нформац?я систематизу?ться ? обов'язково врахову?ться при плануванн? мереж?. ЗАТ "УМЗ" доклада? зусиль для забезпечення найкращо? якост? та зони покриття мережами моб?льного зв'язку. Однак, з огляду на фактори, як? знаходяться поза контролем UMC, не завжди можливо забеспечити 100% покриття та 100% доступ до мереж?. М?сцев? умови, включаючи природн? та погодн? умови, рад?озавади в?д ?нших випром?нювальних прилад?в, буд?вель, надм?рний траф?к та користування звязком у певних м?сцях та у певний час може негативно впливати на наявн?сть та потужн?сть рад?осигнал?в. Будемо вдячн? за додаткову ?нформац?ю. Toumc <umc@umc.com.ua> Subject Качество UMC признали на Европейском уровне Я,не знаю за яку яксть вам дали премю,але у нас у район як було погане покриття так осталося як в с.Кобилля,так в нших селах нашого району,в яких саме селах я буду час вд часом вам писати.Через ваш поганий зв"язок я мушу ходити з 2 телефонами ! а також до мене нхто не може дозвонитися ! Хоча у довднику абонента пише,що ЗАТ "УМС" надае доступ до свое мереж по всй укран ! > Шановний Д?ма ! > Дане ускладнення буде вир?шено п?сля запуску базово? станц??. > Дяку?мо за увагу до нашого сайту - > Subject > Re[2]: Re[2]: Re[2]: акц?? / програма лояльност? \\ КО К Д > Добре з цим вияснили,вчора я був у гостях у друзв вони живуть у > с.Ст.Збараж вул.Старозбаразька телефон тягне тльки на двор то на > горбку а в примщенн не тягне,до них я досить часто призджаю у мене > постйно виникають проблеми з зв"язком ! Коли буде виршене питання > покрашщення покриття у даному населеному пункт ? Дореч кивстар,плануе > додатково ставити ще клька станцй для покращення покриття. > > Шановний Д?ма! > > > > Базова станц?я у Вашому м?ст? вже встановлена, але покищо не п?дключена. > > Причиною того, що базова станц?я не п?дключена ? протест населення. > > Ор??нтовний строк введення в експлуатац?ю, до к?нця кв?тня 2007. > > > > Subject > > Re[2]: Re[2]: акц?? / програма лояльност? \\ КО К Д > > Добрий День ! > > коли ж дйде черга до мох заявок, крм того були зроблен ще клька > > заявок на рахунок покриття дзвнкв на номер джинс-друга з > > номера(8-066-75-56-182). > > Мережу ви розвиваете це добре,а от заявки не виконуються чому ? > > http://mobilnik.ua/news/11005.html > > > Шановний Д?ма! > > > > > > Ми отримали всю необх?дну ?нформац?ю, тож на попередн?й наш лист > > в?дпов?дь > > > надавати не потр?бно. > > > Спасиб? Вам за те, що знайшли час та надали вс? необх?дн? дан?. > > > Зг?дно результат?в проведено? перев?рки ми визначили, що по Вашим > > запитам > > > прийнято дв? заявки ?1589 (листопад 2006), ?1699 (грудень 2006). > > > Дан? заявки будуть оброблен? у порядку черги. > > > Точний строк вир?шення назвати не можемо. > > > > > > Дяку?мо за увагу до нашого сайту. --------------------------------------------------------------------------- > > > > Please respond to > > > Dima Babij <dima198008@bigmir.net> > > > > > > > > > To > > > umc <umc@umc.com.ua> > > > cc > > > > > > Subject > > > Re[2]: акц?? / програма лояльност? \\ КО К Д > > > У файл Тернопльська обл,ви отримаете всю нформацю яка вас цкавить,а > > > також минулорчну переписку.Неодмнно чекайте ще листв. > > > Шановний Д?ма! > > > > > > > > ?нформац?? стосовно ускладнень зв'язку у вказанному рег?он? ми не > > > > отримували. > > > > Якщо под?бн? ускладнення виникають ? на поточний момент, просимо > > надати > > > > > > > детальну ?нформац?ю. > > > > Для того, щоб ми змогли детально перев?рити як?сть р?вня > > покриття,зг?дно > > > > > > > Вашого запиту, нам необх?дн? додатков? данн?, а саме: > > > > - Дек?лька номер?в телефон?в, з якими спостер?гаються складнощ?; > > > > - Ваше м?сце знаходження (бажано точна адреса, де виникають > труднощ? >> > > > зв'язком); > > > > - Тип Вашого терм?нала; > > > > - Який номер набира?те, який тип серв?су запиту?те; > > > > - Що чу?те/бачите на екран? терм?нала; > > > > - Дата й час виникнення проблеми. > > > > > > > > Дяку?мо за увагу до нашого сайту. > > > > > umc@umc.com.ua > > > > cc > > > > > > > > Subject > > > > акц?? / програма лояльност? > > > > > Имя: Д?ма > > > > E-mail: dima198008@bigmir.net > > > > Номер телефона: JEANS (+38066) > > > > Контактный телефон: 8 050 3351736 > > > > Вопрос о: Предоплаченный сервис > > > > Тема: акц?? / програма лояльност? > > > > > > > > Добрий День Василь Лацанич ! > > > > В новор?чну,я без проблем дозвонився до брата в ки?в,? до знайомих > як? > > > > > > сидять на ?нших операторах,а от до сво?х колег по робот? як? > поживають > > в > > > > > Збаразькому р-н,Терноп?льсько? област?,я не м?г > > > > дозвонитися взагал?,про яку як?сну мережу ви говорите ? " И это > > реально > > > - > > > > безупречная работа сети в Новогоднюю ночь наглядно показала: UMC > > > > действительно построила качественную сеть, с помощью которой > абоненты > > > > могут много общаться. Мы уверены, что благодаря качеству сети, > кото Шановний Д?ма ! Уточн?ть будьласка номер телефону, у якого виникли ускладнення, дату виникнення ускладнення та телефонний апарат, яким Ви користу?теся. Дяку?мо за увагу до нашого сайту. -Dima Babij <dima198008@bigmir.net> 21.03.2007 21:40 Please respond to Dima Babij <dima198008@bigmir.net> To umc <umc@umc.com.ua> cc Subject Fw: Зв"язок у сел? Кобилля Збаразького району ! ----- Ориг?нальне пов?домлення ----- В?д кого: Dima Babij <dima198008@bigmir.net> Кому: umc <umc@umc.com.ua> В?дправлене: 14 Mar 2007 22:17 Тема: Зв"язок у сел? Кобилля Збаразького району ! > Сьогодн? мен? довелось побувати по робот? у с.Кобилля Збаразького району Терноп?льсько? обл.По дороз? яка веде з с.М.Березовиця до с.Кобилля на телефон? показувало де не 1-2 под?лки,у сел? телефон ловить мережу т?льки на подв?р"? будинк?в у самих будинках покриття нема,через дану ситуац?ю до мене не могли дозвонитися з роботи,добре що б?ля мене був напарник який мае д?джус ? який тягне усюди,за к?лька дн?в я маю ?хати знов у це село,? у мене знов будутьб проблеми з зв"язком ! Отож коли ви зможити вир?шити дану проблему ? > В?дтепер,буду надсилати листи з адресами ус?х населенних пункт?в де м?й телефон не буде тягнути,поки ваша реклама "як?ний зв"язок"- не стане реальною,а не як зараз мильною бульбашкою. > > З повагою > Д?ма Баб?й. 3 Mar 2007 11:42 Тема: Re: Re[2]: Fw: Зв"язок у сел? Кобилля Збаразького району ! \\ НН К Д Перекодувати: windows | koi8 | iso | mac Шановний Дмитро! Спасиб? Вам за те, що знайшли час та в?дпов?ли на наш? запитання. Ваш запит ми направили фах?вцям техн?чно? дирекц?? для перев?рки. Dima Babij <dima198008@bigmir.net> 22.03.2007 23:17 Please respond to Dima Babij <dima198008@bigmir.net> To umc <umc@umc.com.ua> cc Subject Re[2]: Fw: Зв"язок у сел? Кобилля Збаразького району ! \\ НН К Д Номер 8-066-33-51-736 14 березня 2007 року.нока 3220 Шановний Д?ма ! > > Уточн?ть будьласка номер телефону, у якого виникли ускладнення, дату > виникнення ускладнення та телефонний апарат, яким Ви користу?теся. > > Дяку?мо за увагу до нашого сайту. > ------------------------------------------------------------------------------- > При повторному зверненн? просимо збер?гати ?стор?ю листування . > ================================================== ======================== > З повагою, > Центр Обслуговування Абонент?в ЗАТ "УМЗ" . > Наш E-mail : umc@umc.com.ua > ====================================== > > Dima Babij <dima198008@bigmir.net> > 21.03.2007 21:40 > Please respond to > Dima Babij <dima198008@bigmir.net> > > > To > umc <umc@umc.com.ua> > cc > > Subject > Fw: Зв"язок у сел? Кобилля Збаразького району ! > > > > ----- Ориг?нальне пов?домлення ----- > В?д кого: Dima Babij <dima198008@bigmir.net> > Кому: umc <umc@umc.com.ua> > В?дправлене: 14 Mar 2007 22:17 > Тема: Зв"язок у сел? Кобилля Збаразького району ! > > > Сьогодн? мен? довелось побувати по робот? у с.Кобилля Збаразького району > Терноп?льсько? обл.По дороз? яка веде з с.М.Березовиця до с.Кобилля на > телефон? показувало де не 1-2 под?лки,у сел? телефон ловить мережу т?льки > на подв?р"? будинк?в у самих будинках покриття нема,через дану ситуац?ю до > мене не могли дозвонитися з роботи,добре що б?ля мене був напарник який > мае д?джус ? який тягне усюди,за к?лька дн?в я маю ?хати знов у це село,? > у мене знов будутьб проблеми з зв"язком ! Отож коли ви зможити вир?шити > дану проблему ? > > В?дтепер,буду надсилати листи з адресами ус?х населенних пункт?в де м?й > телефон не буде тягнути,поки ваша реклама "як?ний зв"язок"- не стане > реальною,а не як зараз мильною бульбашкою. > > > З повагою > > Д?ма Баб?й. Всім привіт ! Тут,е історія переписки з умсі
З повагою Діма Последний раз редактировалось Desdichado; 01.04.2007 в 21:16. |
||||
03.04.2007, 19:00 | #8 | |||
Новички
|
Люди, а кого Лайф кидал на бабки? Предновогодняя викторина - отправь SMS ответ на вопрос за 2 грн., а с 9-го по 15-е янв. получи за каж ответ по 4 грн.! Получил! За 2 раза (вместо 10)!!! То же и у двоих членов семьи... Больше никто не повёлся из моих знакомых. Теперь и я не ведусь ни на какие "розыгрыши". Самое обидное - что никаких ответов и объяснений, только отписка: "Звоните 5433 - бесплатно, круглосуточно..." И с кем я там поговорю?! Я 6 лет пользуюсь мобильной связью и только Лайф меня обманывал, причем дважды за 2 месяца...
|
|||
04.04.2007, 13:40 | #9 | |||
Новички
Связист
|
Я слышал, что УМС собирается перейти в лидеры Украинского рынка мобильной связи в 2008 г. Значит ждём улучшений в качестве связи (помоему внедрение Amr должно стать первоочередной задачей для Umc) и тарифах, а не в Pr-е. Покрытие Edge заметно растёт, причем без громкой рекламы... Вероятно потом начнут орать, что ежом покрыта вся Украина.
|
|||
05.04.2007, 16:50 | #10 | ||||
Новички
Связист
|
Цитата:
|
||||
04.04.2007, 14:57 | #11 | |||
masta_man
Гость
|
ага, как и с покрытием метро...))) кстати, КС порыл метро или нет???
|
|||
04.04.2007, 15:28 | #12 | ||||
Desdichado
Гость
|
Цитата:
|
||||
05.04.2007, 20:22 | #14 | ||||
CHIKOTILO
Гость
|
Цитата:
|
||||
05.04.2007, 20:03 | #15 | |||
Новички
Связист
|
ЮМС обскачет КС полюбому хоть и у них больше абонентов просто очень интересно когда у них ребрендинг начнетса и будет ли писатса на телефоне мтс или юмс?
|
|||
©
|
Мобильник 2002-2010 О проекте |
Перевод: zCarot |
|