Просмотр полной версии : Сайт "Юнітрейд"
В четвер cпробував зайти на сторінку "Юнітрейда" - сайт не відповідав. До цього часу _www.unitrade.ua недоступний. Збанкрутували? Нема чим заплатити за нормальний сервак і толкових спеціалістів?:?:
Чи це може тільки у мене?:neutral:
dimonnnnkkkk
09.03.2009, 13:00
В четвер cпробував зайти на сторінку "Юнітрейда" - сайт не відповідав. До цього часу _www.unitrade.ua недоступний. Збанкрутували? Нема чим заплатити за нормальний сервак і толкових спеціалістів?:?:
Чи це може тільки у мене?:neutral: Ти такий не один, я теж не можу зайти. Знаходжусь в Одесі.
Дивно те, що, якщо пропінгувати сайт, то є відповіді пакетів.
dimonnnnkkkk
09.03.2009, 13:01
До речі, що за сайт?
Кстати, что за сайт?
До речі, що за сайт? _www.unitrade.ua - сайт мережі салонів "Юнітрейд" - телефони, аксесуари і комп*ютерне барахло. Там був доволі непоганий каталог з дуже коротким описом товарів, але з не зовсім актуальними цінами. Інколи товару в наявності в магазині не було, але в каталозі світився. Тим не менше, можна було через інет приблизно оцінити асортимент ;)
unitrade.ua - сайт мережі салонів "Юнітрейд"...
... і комп*ютерне барахло. ...
... але з не зовсім актуальними цінами. Інколи товару в наявності в магазині не було,...
Тим не менше, можна було через інет приблизно оцінити асортимент ;)
.
Занимательный интерес к интернет магазину,в котором столько отрицательного! Не уже ли нет других способов узнать цены на рынке Украины и ассортимент в украинских магазинах?!
И отредактируйте АКТИВНУЮ ссылку!
.
Занимательный интерес к интернет магазину,в котором столько отрицательного! Не уже ли нет других способов узнать цены на рынке Украины и ассортимент в украинских магазинах?!
И отредактируйте АКТИВНУЮ ссылку!
Цей магазин мені цікавий як користувачу програми "Лайф-Бонус". Достатньо широкий асортимент виправдовує завищені ціни. За леді-бали там є що купити...8)
А що з АКТИВНИМ посиланням?! :confused:
dimonnnnkkkk
09.03.2009, 21:21
А сайт все равно не грузится, потому активная ссылка считается неактивной.
А сайт все равно не грузится, потому активная ссылка считается неактивной.
Ага. :???:
Просто, вірогідно, окремі люди не вміють читати :-D
Ага. :???:
Просто, вірогідно, окремі люди не вміють читати :-D
.
Не стоит обижать людей! Читать умеют многие,но не все умеют читать правила!
Сегодня сайт НЕ грузится,завтра грузится. А правила были вчера,есть сегодня,будут завтра!
А с сайтом может быть всё что угодно. Даже самые хорошие серверы ломаются. Может быть и изменение сайта,может переезд. А может и внутренние проблемы компании... Они и так сокращают всё и вся,не исключено,что и на сайт денег тратить не хотят...
.
Не стоит обижать людей! Читать умеют многие,но не все умеют читать правила!
Я в першому повідомленні написав:
Сайт не загружається
Навіщо наказувати поправити посилання? :shock:
Як можна не ображати? Ще 5 разів написати, що тиждень тому сайт відкривався, а тепер не відповідає?! :evil:
Я-то не винен, що сайт "Юнітрейда" в дауні...
Я в першому повідомленні написав:
Сайт не загружається
Навіщо наказувати поправити посилання? :shock:
Як можна не ображати? Ще 5 разів написати, що тиждень тому сайт відкривався, а тепер не відповідає?! :evil:
Я-то не винен, що сайт "Юнітрейда" в дауні...
.
То ли наивный человек,то ли...
В правилах чётко написано:
на форуме ЗАПРЕЩЕНЫ АКТИВНЫЕ ссылки НЕ на сайт Мобильник!
Правила для ВСЕХ одинаковы! То,что сегодня не открывается,завтра откроется. Ни кто не пишет,что б Вы удаляли ссылки. Сделайте её НЕ активной!и пишите.
И что то не пойму! Что Вас больше беспокоит,не открывающийся сайт или активная ссылка?!
Знову... Уже 2 доби зайти на сайт неможливо... :(
dimonnnnkkkk
03.04.2009, 15:18
В диваків сервак нестабільний...Нічого не поробиш.
Альтернативный вариант можно посмотреть здесь _http://www.brain.ck.ua/
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot