Вход

Просмотр полной версии : Пакеты ммс для всех абонентов Киевстар

Tywonka
09.11.2007, 18:52
Акція «Пакети MMS» — мультимедійні повідомлення за спеціальною ціною!

З 12 листопада по 25 грудня 2007 року всі абоненти «Київстар» та «Мобілич» можуть взяти участь в акції «Пакети MMS» і замовити один з трьох пакетів мультимедійних повідомлень за спеціальною ціною!

Абонентам на вибір пропонується три різних пакети:
5 мультимедійних повідомлень за спеціальною акційною ціною 2,5 грн.
10 мультимедійних повідомлень за спеціальною акційною ціною 4 грн.
30 мультимедійних повідомлень за спеціальною акційною ціною 10 грн.

Причому акційні MMS-повідомлення можна відправляти як всередині мережі, так і на номери всіх інших українських операторів мобільного зв’язку! Вони будуть доступні протягом трьох місяців з моменту замовлення відповідного пакету MMS.

Кількість акційних MMS-повідомлень перевіряється за допомогою USSD-запиту *111# (для контрактних абонентів) і *119# (для абонентів передплаченого зв’язку «Київстар» та Мобілич).

Як взяти участь в акції:
Абоненти передплаченого зв’язку «Київстар», а також контрактні абоненти (за винятком бізнес-клієнтів) можуть замовити один з мультимедійних пакетів за інтерактивним номером 477 або за допомогою системи самообслуговування «Мій Київстар»;
Бізнес-клієнтам для участі в акції слід звернутися до найближчого Центру обслуговування абонентів, або ж замовити один з пакетів через свого координатора за допомогою системи самообслуговування «Мій Київстар»;
Абоненти «Мобілич» можуть взяти участь в акції, подзвонивши за номером 222.

Тарифи зазначено з урахуванням ПДВ та без урахування збору до Пенсійного фонду.

Увага! Акційні MMS-повідомлення не можуть бути відправлені на номери закордонних операторів, номери контент-провайдерів, та номери тих абонентів, які перебувають у роумінгу.

Источник _http://www.kyivstar.net/promo/common/?id=5198

Пакеты ммс конечно хорошее дело, но не сильно востребованное! Жду пакетов смс и я буду доволен! :)

masta_man
09.11.2007, 18:58
за 10 грн 30 ммс, а в них 1000 символов можно набрать. в принципе есть свои уловки.)))

Rerio
09.11.2007, 20:29
Даааа, до Лайфа далеко:)

masta_man
09.11.2007, 20:48
да, но их тут хоть можно заказать....))))

Tywonka
10.11.2007, 08:38
да, но их тут хоть можно заказать....))))

Во-во! И тех. неполадок не будет! Лайф сам себе имидж портит!
А потом спрашивают, почему кс лидер? Да потому что сервис хороший и технари хорошие! А в лайфе месяц не могут сделать заказ пакетов!

iguan_www
10.11.2007, 09:22
Акція «Пакети MMS» — мультимедійні повідомлення за спеціальною ціною!

Пакеты ммс конечно хорошее дело, но не сильно востребованное! Жду пакетов смс и я буду доволен! :)
А ты не жди ни пакетов СМС, ни ММС, а перейди на электронную почту...И дешевле будет для тебя...:-D

Tywonka
10.11.2007, 09:58
А ты не жди ни пакетов СМС, ни ММС, а перейди на электронную почту...И дешевле будет для тебя...:-D

Тогда уже проще через аську! Электронная почта это не мгновенная переписка, к сожалению!

masta_man
10.11.2007, 13:33
Тогда уже проще через аську! Электронная почта это не мгновенная переписка, к сожалению!
да как правило все нормальные люди так и поступают.. минус что не у всех опять есть ася(((

футболёр
11.11.2007, 00:16
Я себе десяток ММС. Аська и почта не всегда под рукой. Аська может выключена, а почту не каждый регулярно проверяет.

Кстати, в системе "Мой КС" кроме пункта бонусные ММС, появился пункт бонусные смс. Так что ждём-с инфы.

Tywonka
11.11.2007, 08:22
Кстати, в системе "Мой КС" кроме пункта бонусные ММС, появился пункт бонусные смс. Так что ждём-с инфы.

По номеру *118# давно уже это весит!

футболёр
12.11.2007, 09:36
Ага висит! :)
А в "Мой КС" пока нельзя заказать ММС. Звонить 477 облом.

футболёр
24.12.2007, 17:21
Увага, акцію продовжено до 31 травня 2008 року! Всі абоненти «Київстар» та «Мобілич» можуть взяти участь в акції «Пакети Mms» і замовити один з трьох пакетів мультимедійних повідомлень за спеціальною ціною!
Абонентам на вибір пропонується три різних пакети:

5 мультимедійних повідомлень за спеціальною акційною ціною 2,5 грн.
10 мультимедійних повідомлень за спеціальною акційною ціною 4 грн.
30 мультимедійних повідомлень за спеціальною акційною ціною 10 грн.Причому акційні Mms-повідомлення можна відправляти як всередині мережі, так і на номери всіх інших українських операторів мобільного зв’язку! Вони будуть доступні протягом трьох місяців з моменту замовлення відповідного пакету Mms.
Кількість акційних Mms-повідомлень перевіряється за допомогою Ussd-запиту *111# (для контрактних абонентів) і *119# (для абонентів передплаченого зв’язку «Київстар» та Мобілич).
Як взяти участь в акції:

Абоненти передплаченого зв’язку «Київстар», а також контрактні абоненти (за винятком бізнес-клієнтів) можуть замовити один з мультимедійних пакетів за інтерактивним номером 477 або за допомогою системи самообслуговування «Мій Київстар»;
Бізнес-клієнтам для участі в акції слід звернутися до найближчого Центру обслуговування абонентів, або ж замовити один з пакетів через свого координатора за допомогою системи самообслуговування «Мій Київстар»;
Абоненти «Мобілич» можуть взяти участь в акції, подзвонивши за номером 222.Тарифи зазначено з урахуванням ПДВ та без урахування збору до Пенсійного фонду.
Увага! Акційні Mms-повідомлення не можуть бути відправлені на номери закордонних операторів, номери контент-провайдерів, та номери тих абонентів, які перебувають у роумінгу.

З повагою,
прес-служба «Київстар»
_http://www.kyivstar.net/

Jmen
24.12.2007, 22:14
Часто стали появляться подобного рода предложения. Думаю, это связано с тем, что все операторы стараются увеличить Arpu. Стоимость услуг снижается, абоненты могут себе больше позволить, поэтому и заказывают больше доп. услуг. Получается, что хотя фактически стоимость ММС (или чего-то иного) снижается, оператор получает больше за счёт более интенсивного потребления услуг.

футболёр
24.12.2007, 22:39
Заказал себе 10 ммс на заре появления этой акции. Чесно говоря придумываю куда отправлять ММС. Единственная выгодня от ММСок может быть на такие праздники как НГ.

masta_man
24.12.2007, 22:42
проблема ещё в том что не у всех есть настройки или услуга активирована. вот пробовал сегодня знакомой отправить, отправил, а глухо. не доходит. у неё нет настроек+услуга не активна. она на МТС-корпоративе, а там надо целое письмо писать. ессно глухой номер

футболёр
25.12.2007, 09:08
Ещё не реализована возможность нормального получения ММС ввиду не унифицированости телефонов.
Пример: Мотор Е398 и "Лыжи в Шоколаде" принимают не более 100 кбт. Или теже корпоративы, на которых заблокирована возможность приёма ММС, а на сайте МТС почему-то отображется не вся инфа которая была заложена ММС (мп3, 2 jpegа и 2 тхт.) :(