PDA

Просмотр полной версии : З «Веб-навігатором» весь Інтернет у Вашому телефоні!

футболёр
23.10.2007, 17:06
Відтепер Вам не потрібно носити з собою ноутбук або шукати Інтернет-кафе для того, щоб користуватися ресурсами всесвітньої мережі Інтернет. Послуга «Веб-навігатор» від «Київстар» дозволяє Вам будь-де в Україні переглядати звичайні WEB-сторінки, працювати з електронною поштою безпосередньо із мобільного телефону.
Основні переваги послуги

доступ до будь-яких Інтернет-ресурсів з мобільного телефону;
швидке завантаження Інтернет-сторінок;
значна економія коштів;
доступність і зручність.Тарифікація

Користуючись послугою «Веб-навігатор», Ви сплачуєте тільки вартість WAP-доступу до мережі Інтернет згідно з Вашим тарифним планом.
Для того, щоб скористатися послугою, достатньо мати телефон з підтримкою WAP та відповідними настройками WAP GPRS. Замовити настройки послуги можна безкоштовно, відправивши SMS-повідомлення із текстом «WAP» або текстом «2» на номер 4660.
Як користуватися послугою

Скористатися послугою «Веб-навігатор» можна за допомогою одного із способів:

з Вашого мобільного телефону зайти на WAP-портал «СтарПорт» за адресою wap.starport.com.ua та в полі «Адреса» набрати адресу web-сторінки, яку бажаєте переглянути;
або набрати на клавіатурі телефону команду *133# та натиснути на клавішу виклику. Після цього на екрані телефону з’явиться запрошення перейти на WAP-сторінку сервісу, яке слід підтвердити;
або набрати адресу бажаної web-сторінки в адресному полі WAP-браузера та переглянути її адаптовану версію на екрані свого телефону.З повагою,
прес-служба «Київстар»
_http://www.kyivstar.net

WAP-GPRS, :-? дороговато, как-никак 10грн./мбт.

tvv
23.10.2007, 18:54
WAP-GPRS, :???: дороговато, как-никак 10грн./мбт.

Для абонентов этого оператора не дорого!

Northwood
23.10.2007, 19:13
Зря ты так иронизируешь. Хоть я и абонент КС, но в жизни никогда не буду пользоваться такой медвежьей услугой, я пока ещё не враг своему карману.

Coroner
23.10.2007, 23:12
Это черный юмор или злая шутка? Может,кто то от собственной лени и будет пользоваться этой услугой.Но я пока в здравом уме и твердой памяти,и могу различить что выгодно ,а что нахальство!