Просмотр полной версии : Услуга «Интернет-Помощник» для prepaid абонентов
Добрый день.
Подскажите, пожалуйста, планируется ли предоставление услуги «Интернет-Помощник» для предоплаченных абонентов (как это сделано в Киевстаре)?
Добрый день.
Подскажите, пожалуйста, планируется ли предоставление услуги «Интернет-Помощник» для предоплаченных абонентов (как это сделано в Киевстаре)?
А где про эту услугу можно почитать? Дай ссылочку!
А где про эту услугу можно почитать? Дай ссылочку!
_https://ihelper.mts.com.ua/
_https://ihelper.mts.com.ua/
У меня ссылка не работает! :(
masta_man
20.09.2007, 15:26
у меня работает))
masta_man
20.09.2007, 18:40
opera
Strelnikov
24.09.2007, 21:20
Шановний абоненте!
Представляємо Вам послугу самообслуговування контрактних абонентів «Інтернет-Помічник»!
Ця послуга дозволяє абонентам МТС отримати через Інтернет доступ до свого особового рахунку.
Вам необхідно надіслати безкоштовне Sms-повідомлення з командою «81» на номер 110. У відповідь Ви отримаєте пароль, який необхідно буде змінити впродовж наступних 30 хвилин при Вашому першому використанні послуги.
Это только допотопный сайт для контракта, но Лихуто обещал(!) сделать что-то новенькое.
Надеемся это коснётся и припейд абонентов.
Шановний абоненте!
Представляємо Вам послугу самообслуговування контрактних абонентів «Інтернет-Помічник»!
Ця послуга дозволяє абонентам МТС отримати через Інтернет доступ до свого особового рахунку.
Вам необхідно надіслати безкоштовне Sms-повідомлення з командою «81» на номер 110. У відповідь Ви отримаєте пароль, який необхідно буде змінити впродовж наступних 30 хвилин при Вашому першому використанні послуги.
Это только допотопный сайт для контракта, но Лихуто обещал(!) сделать что-то новенькое.
Надеемся это коснётся и припейд абонентов.
Намагаюся активувати цю послугу вже два місяці - не приходить код відповіді. Звертався до МТС - кажуть, що тимчасові проблеми. Тож потрібно ще для контрактників нормально запустити. Коли ж буде працювати?
masta_man
26.09.2007, 21:49
у меня всё отлично работает... не знаю
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot