PDA

Просмотр полной версии : За лаштунками! - Вікторина

Вальдемар
24.01.2011, 09:31
Вас завжди приваблювала червона доріжка? Цікаво побувати за кадром найвідоміших кінострічок світу? Наша вікторина зможе порадувати Вас не тільки приємними деталями з сюжетів улюблених фільмів, але і безліччю цікавих призів! Опиніться в центрі уваги відеокамер, відповідаючи на питання і отримуйте свої подарунки — поповнення рахунку на 200 грн, цифрову фоторамку Samsung LP07 або один з трьох мобільних телефонів HTC Wildfire (A3333)!

Період проведення вікторини: з 24 січня по 2 лютого 2011року включно. Ви будете отримувати на свій мобільний телефон вхідне SMS-повідомлення з номера 5225* з пропозицією взяти участь у вікторині та питаннями. Надсилайте відповіді 1, 2 або 3 на номер 5225. Всі питання будуть розділені на 15 блоків, по 6 питань різної складності в кожному: 3 легких питання, 2 середніх і 1 легке. Кожен вид питань відповідає певній кількості балів: за легкий запитання 1 бал, за середнє -5 балів і 20 балів за складне питання.

Гарантовано: учасник, який першим набере 200 балів, гарантовано отримає 200грн на мобільний рахунок!

Додатковий подарунок: цифрова фото рамка Samsung LP07 , отримає один з 20 найбільш активних учасників, який буде обраний шляхом випадкового жеребкування.

ГОЛОВНИЙ подарунок: три учасники , які наберуть найбільшу кількість балів, відправивши найбільшу кількість правильних відповідей і при цьому, зробивши найменшу кількість помилок за весь період вікторини, і займуть відповідно перше, друге та третє місце, отримають в подарунок по мобільному телефону HTC Wildfire (A3333)!

Для того, щоб взяти участь у вікторині прямо зараз, будь ласка, відправте відповідь на перше запитання вікторини:

Хто зіграв Матильду у кінострічці "Леон"?

1. Міла Йовович

2. Наталі Портман

3. Ума Турман

Відправте SMS-повідомлення з варіантом відповіді на номер 5225

*Вартість однієї SMS-відповіді на номер 5225 становить 2.12 гривень з усіма податками.

Для отримання допомоги відправте SMS-повідомлення з текстом HELP (латинськими літерами) на номер 5225. Вартість SMS-відповіді — 2.12 гривень з усіма податками.

Для того, щоб припинити участь у вікторині, відправте SMS-повідомлення з текстом STOP (латинськими літерами) на номер 5225. Вартість SMS-повідомлення — 2.12 гривень з усіма податками.
Офіційні правила (http://www.life.com.ua/Media/Official+Rules+_The+backstage_Tikle+quiz_uk.pdf)
Лайф (http://www.life.com.ua/index.php?area=lifebox&lng=uk&page=14-228)

Neznajka1
24.01.2011, 17:24
Потрать 190.8 грн минимум, и получишь пополнение на 200 грн... Рисковать за десятку? :shock:

VladimirKiev
24.01.2011, 18:40
Потрать 190.8 грн минимум, и получишь пополнение на 200 грн... Рисковать за десятку? :shock:

Да, попахивает лохотроном, шансов выиграть пополнение минимум, правда я посчитал 114,48 минимальная сумма затрат, при ответе верно на первые 9 блоков. Шансы равны нулю. Я с 5225 когда то лет 5 назад уже имел дело, тогда это был ай под и цена 1 грн за смс, спустил 90 грн, и закончились деньги, слава богу))))). Ай под как вы поняли, я не выиграл. Кому охота, пусть пробуют. Чай не фиесту на кону))))

Вальдемар
24.01.2011, 19:36
Рисковать за десятку?
чем ты рискуешь? ты ж вроде Лайф не пользуешься, да и дело добровольное :) или думаешь твой любимый МТС такие акции не проводит? вот пример:
АКЦІЇ
Хто з нас не любить мультфільми? Добрі й веселі мультиплікаційні фільми не залишають байдужими ні дітей, ні дорослих. Згадайте, як колись Ви чекали чергової серії довгоочікуваного мультика. І як раділи, коли нарешті всідалися за його перегляд.

Акція «Мультфеєрія» від МТС Клік пропонує Вам поринути у світ мультфільмів. З 7 січня до 2 лютого 2011 року ловіть на екрані мобільного телефону питання Акції, відповідайте правильно на найбільшу їх кількість, набирайте бали і ставайте щасливим володарем прекрасних подарунків:
1 місце: нетбук Samsung N143 – 1 шт.;
2 місце: Sony PlayStation Portable 3000 – 1 шт.;
3 місце: Samsung C3300 – 1 шт.

Акція проводиться з 7 січня до 2 лютого 2011 р. (включно) і проходить в 4 (чотири) етапи:
Перший етап – з 00:00 07.01.2011 до 23:59 12.01.2011;
Другий етап – з 00:00 14.01.2011 до 23:59 19.01.2011;
Третій етап – з 00:00 21.01.2011 до 23:59 26.01.2011;
Четвертий етап – з 00:00 28.01.2011 до 23:59 02.02.2011.

За підсумками проведення кожного етапу Акції учасники, які набрали найбільшу кількість балів і посіли перше, друге і третє місця (в залежності від кількості набраних балів), отримують: нетбук Samsung N143 (1-е місце), Sony PlayStation Portable 3000 (2-е місце) і мобільний телефон Samsung C3300 (3-є місце).

Акція МТС Клік «Мультфеєрія»: феєричні подарунки за знання мультфільмів!

Вартість кожного SMS-запиту (відповіді на питання) складає 3 грн.

Офіційні правила Акції «Мультфеєрія» в рамках послуги МТС Клік.

Тариф вказаний у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% з вартості послуги без урахування ПДВ.

Під подарунком мається на увазі право переможця отримати товар з наданого списку за ціною 1,20 грн із ПДВ.
http://www.mts.com.ua/ukr/actions.php?actions_next=&actions_id=390
14.01.2011
Перші новорічні подарунки від МТС на WAP.MTS.COM.UA знайшли своїх власників!

До 20 січня 2011 року користувачі WAP.MTS.COM.UA можуть отримати приємні святкові подарунки: нетбуки, USB-накопичувачі, м’які іграшки та відпочинок у Карпатах!

Для того щоб отримати подарунки, необхідно завантажувати безкоштовну музику, картинки, відео, ігри та інший контент, сплачуючи лише за використаний WAP-трафік; відповідати на запитання святкової вікторини про Новий рік; або накопичувати бали, полюючи на святковий банер, й отримувати за це безліч подарунків.

Вітаємо перших переможців, які отримують нетбуки Samsung:
Олексій Струков
Антоніна Галаган
Неля Струкова
Не пропустіть свої подарунки на WAP.MTS.COM.UA – нетбуки, USB-накопичувачі, відпочинок у Буковелі, м’які іграшки ще чекають на своїх власників до 20 січня включно!

Детальна інформація про умови проведення Акцій надається на порталах www.mts.com.ua та wap.mts.com.ua.

При користуванні порталом WAP.MTS.COM.UA сплачується WAP-трафік відповідно до тарифного плану абонента.

Під подарунком мається на увазі право переможця отримати товар з наданого переліку за ціною 1,20 грн із ПДВ.
http://www.mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=4562

Coroner
24.01.2011, 23:44
Я думаю, что надо остановиться на том, что ни один оператор ни когда, ни чего неделает в ущерб себе и на абсолютное благо абонентов! В противном случае они уже давно разорились. Поэтому любая акция, любая викторина - не что иное, как очередная попытка получить прибыль...
Я бы не стал называть это лохотроном. По той простой причине, что условия оператор объявляет всем! А как умеют или не умеют считать свои деньги абоненты - это уже проблема каждого. Хочешь участвуй, не хочешь не участвуй! Кто то да выиграет, но остальные обязательно проиграют. :( Так было спокон веков! Это всё та же лотерея, что когда то была популярной, во дворах бывшего союза... Это проводилось на уровне государства... И ни кто не кричал о лохотроне!
Вальдемар, я думаю, что Neznajka1 прекрасно знает о таких же розыгрышах от МТС... Не думаю, что о них он другого мнения. Как сравнение предложений оператора цитата интересна. Но не как упрёк пользователя. Это же не он их предлагает абонентам... :mrgreen:

Вальдемар
25.01.2011, 06:26
Neznajka1 прекрасно знает о таких же розыгрышах от МТС...
знает! но сомневаюсь, что увижу такие посты о МТС!
Не думаю, что о них он другого мнения.
хотелось бы увидеть!
Но не как упрёк пользователя.
а где упрек, правда и только правда!
Это же не он их предлагает абонентам...
конечно не он их предлагает, да и воспользоваться ими не сможет, так как Лайф-ом не пользуется!

Coroner
25.01.2011, 06:51
но сомневаюсь, что увижу такие посты о МТС!
хотелось бы увидеть!
Это личное дело каждого. Ты же не пишешь отрицательные моменты, в работе Лайф! Не требуй этого и от других... :)
а где упрек, правда и только правда!
Конечно правда! Другого ни кто не говорит. Но использовал ты её, как упрёк.
конечно не он их предлагает, да и воспользоваться ими не сможет, так как Лайф-ом не пользуется!
Это же не он их предлагает абонентам...
Я о предложениях МТС...

Вальдемар
25.01.2011, 07:01
Ты же не пишешь отрицательные моменты, в работе Лайф! Не требуй этого и от других...
пишу, если появляются посты о лохотроне!
Я о предложениях МТС..
а я о предложениях Лайф :)