PDA

Просмотр полной версии : Абонентам МТС доступні найкращі ігри від Electronic Arts


Вальдемар
27.10.2010, 16:50
Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про появу безкоштовних ігор від Electronic Arts на порталі WAP.MTS.COM.UA.

Абоненти МТС отримали доступ до мобільних версій легендарних ігор: Need for Speed Undercover, Dakar Rally 2009, Burnout, Crash Car Mania, Ridge Racer та багато інших. Java-ігри від Electronic Arts знаходяться на порталі WAP.MTS.COM.UA у розділі «Безкоштовно!», також можна отримати доступ до ігор за прямим посиланням http://wap.mts.com.ua/EA_Games з браузера мобільного телефону.

Ігри абонентам МТС надаються безкоштовно, знімається тільки плата за WAP-трафік. У числі ігор від Electronic Arts – гонки, аркади, «стрілялки», квести, симулятори та інші java-хіти.

Про WAP-портал
На порталі WAP.MTS.COM.UA абоненти МТС можуть знайти нові мобільні сервіси, мелодії, картинки, ігри та інші розваги для свого мобільного телефону. Портал розділений на кілька тематичних розділів:
Безкоштовно! – Назва розділу говорить сама за себе. Мелодії, відео, ігри – все безкоштовно;
MUZon – музичний портал, на якому представлена величезна колекція MP3-музики;
Ігровий Клуб – колекція java-ігор і програм для мобільного телефону;
Відео Клуб – відео на будь-яку тему можна завантажити на свій телефон. Тут знаходиться безкоштовний сервіс пошуку Інтернет-відео – «Free video!»;
Завантажуй! – Кращий преміум-контент можна завантажити в цьому розділі;
GOOD'OK – модні мелодії замість звичайних сигналів з'єднання.

Про компанію ElectronicArts
Компанія Electronic Arts є одним із світових лідерів у галузі розробки інтерактивного розважального програмного забезпечення для всіх ігрових платформ, персональних комп'ютерів, мобільних пристроїв та інтернету. Electronic Arts випускає свою продукцію під марками EA SPORTS, EA, EA SPORTS BIG і POGO. У портфелі компанії такі популярні серії ігор як: Command & Conquer, FIFA, Fight Night, Football Manager, NBA Live, Battlefield, Medal of Honor, Need For Speed, Sims 2 та інші.
MTS (http://company.mts.com.ua/ukr/press_releases.php?news_id=4381)

Klaus
04.11.2010, 16:55
Это эксклюзив или их можно найти в интернете свободно?

Neznajka1
04.11.2010, 17:56
При желании можно. Я выкладывал здесь уже такие "эксклюзивы". Правда через ВАП их качать самое оно. Игры объемом под метр. :)

Coroner
04.11.2010, 20:02
Так вся суть в вапе и состоит! Есть два варианта таких раздач:
1. Игра бесплатна, но скачать можно только по wap трафику;
2. Игра платная, но скачать можно как угодно (телефон: wap, Internet GPRS...).

Каждый качает как может. ;)