PDA

Просмотр полной версии : «Міський номер» від МТС – тепер і в Херсоні


Вальдемар
05.07.2010, 12:47
Оператор мобільного зв'язку компанія «МТС Україна» оголошує про початок надання послуги МТС «Міський номер» на базі власної номерної ємності в Херсоні.

До недавнього часу послуга фіксованої телефонії МТС «Міський номер» була доступна для підключення корпоративних клієнтів тільки в шести найбільших містах України: Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі та Сімферополі. Наступним у цьому списку став Херсон – великий обласний і промисловий центр півдня України, місто з багатою історією і розвиненою економікою.

Послуга «Міський номер» передбачає підключення міні-АТС клієнта до фіксованої мережі МТС по цифрових каналах. Для запуску послуги «Міський номер» технічна дирекція «МТС Україна» побудувала фрагмент фіксованої мережі МТС, на якій встановлено комутаційне обладнання EWSD / RSU виробництва Nokia Siemens Networks, а потім інтегрувала власну ємність місцевої нумерації в міську мережу загального користування. У результаті абонент отримує виділений діапазон міських номерів та можливість здійснювати з них місцеві, міжміські та міжнародні дзвінки, а також телефонувати на мережі мобільних операторів.

Користувачі послуги «Міський номер» користуватимуться всіма перевагами синергії фіксованого та мобільного зв'язку, зокрема, можливістю створювати корпоративні групи з вигідними тарифами на дзвінки з фіксованих на мобільні, а також з мобільних на фіксовані номери в рамках закритої корпоративної групи. МТС також пропонує вигідні тарифи для дзвінків на зовнішні мережі, що дозволяє корпоративним абонентам економити на вихідних дзвінках – за оцінками експертів, економія може становити близько 30-35%.

«Використання послуги «Міський номер» забезпечує абонентам Херсона більш високу якість зв'язку, завдяки прямому з'єднанню з мережею МТС, а також, що важливо, привабливі тарифи для дзвінків на мобільні мережі, – говорить В'ячеслав Смирнов, керівник Херсонського центру експлуатації «МТС Україна». – За рахунок реалізації так званої «останньої милі» ми забезпечуємо якісне з'єднання між офісом абонента та мережею «МТС Україна». Сервіс реалізується виключно з використанням оптоволоконних ліній зв'язку або радіорелейних ліній», – резюмував Смірнов.

У найближчому майбутньому планується розширення функціональних можливостей послуги «Міський номер», що дозволить клієнтові отримати:
систему спрощеного набору (короткі номери);
переадресацію дзвінка по сигналу «зайнято», при відсутності відповіді, за встановленими корпорацією пріоритетам, в залежності від дати, часу, дня тижня та ін.;
переадресацію прийнятого дзвінка на іншого абонента.

У найближчій перспективі – запуск послуги МТС «Міський номер» у Запоріжжі, Луганську та Полтаві.
МТС (http://company.mts.com.ua/ukr/press_releases.php?news_id=4161)