PDA

Просмотр полной версии : Популярність SMS-спілкування продовжує зростати


Вальдемар
01.07.2010, 20:39
01.07.2010
Популярність SMS-спілкування продовжує зростати

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про істотне зростання користування послугою SMS абонентами компанії в першому півріччі 2010 року.

У першому півріччі 2010 року в мережі МТС було відправлено більше 1,7 мільярда SMS-повідомлень, що більш ніж на 22% перевищує кількість відправлених SMS за аналогічний період минулого року. Всього ж протягом 2009 року абоненти «МТС Україна» відправили майже 3 мільярди SMS.

Зростання споживання послуг SMS пов'язане з активним кроками «МТС Україна», спрямованими на стимулювання споживання послуг з передачі даних. Зокрема, компанія ввела спеціальний тариф «Супер МТС+SMS» з низькою ціною SMS і представила в рамках послуги «SMS-Екстра» сервіси «SMS-Експрес» та «SMS-Помічник», завдяки яким кожен абонент «МТС Україна» може зробити своє SMS-спілкування максимально персоналізованим.

Так, за допомогою сервісу «SMS-Експрес» абоненти можуть відправляти текстові повідомлення, які відразу відкриваються на екрані телефону одержувача і не зберігаються в пам'яті. Отримання такого повідомлення гарантує швидке його прочитання, тому даний сервіс буде зручний для термінових повідомлень та швидкого листування, а також цікавий любителям розваг.

У пакет «SMS-Помічник» входять наступні сервіси:
«SMS-Календар» - відкладена доставка повідомлень у вказану дату і час;
«SMS-Підпис» - можливість автоматично додавати до вихідних повідомлень свій підпис;
«SMS-Переадресація» - автоматичне перенаправлення вхідних SMS на інший номер телефону абонента МТС;
«SMS-Автовідповідач» - автоматична SMS-відповідь на вхідні SMS;
«SMS-Копіювання на е-mail» - можливість отримувати SMS на електронну пошту, не відволікаючись від роботи;
«SMS-Секрет» - можливість відправляти один одному секретні SMS, які можна прочитати за допомогою заздалегідь встановленого пароля.

Докладну інформацію про SMS-послуги «МТС Україна» можна отримати на сайті компанії за прямим посиланням www.mts.com.ua/ukr/general_information.php, за номером 111 або у будь-якому фірмовому магазині МТС.
МТС (http://company.mts.com.ua/ukr/press_releases.php?news_id=4155)