PDA

Просмотр полной версии : МТС забезпечила швидкісний інтернет-доступ на Київському морі


Вальдемар
15.06.2010, 20:31
Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про розширення покриття послуги швидкісного мобільного доступу в інтернет «МТС Коннект 3G» у Київській і Чернігівській областях. Тепер сервіс буде доступний в прибережних населених пунктах і дачних селищах Київського водосховища, а також на всій поверхні водойми.

До початку сезону відпусток МТС розширив покриття CDMA в прибережній зоні Київського водосховища. Отримати швидкісний мобільний доступ в інтернет тепер можна в популярній зоні відпочинку, рибного лову й яхтового спорту: в районі злиття річок Дніпро, Ірпінь і Прип'ять. При використанні додаткових виносних антен зона покриття значно розшириться, сервіс стане доступний у населених пунктах на обох берегах Київського водосховища: в селах Шмаївка, Старий, Дніпровське, Загатка, Повідов, Прохорів Чернігівського р-ну Чернігівської області, в селах Сорокошичі, Тужар, Косачівка, Лошакова Гута Козелецького р-ну Чернігівської області, селах Ровжі, Лебедівка, Сухолуччя, Толокунь, Пилява Вишгородського р-ну Київської області, в селі Медвін Богуславського р-ну Київської області, в селах Горностайпіль, Оране, Лапутьки, Зорін, Дитятки, Хочева, Прибірськ, Степанівка, Піски Іванківського р-ну Київської області, а також в інших населених пунктах цих районів, де розташовані численні дачні селища та бази відпочинку, рибальські та мисливські угіддя.

Любителі відпочинку на воді зможуть скористатися швидкісним бездротовим доступом до глобальної мережі по всьому дзеркалу Київського водосховища, встановивши на катер або яхту штирьову антену.

Про послугу «МТС Коннект 3G»
Послуга «MTС Коннект 3G» працює на основі інноваційної технології CDMA2000 1x EV-DO Rev A, яка дозволяє надавати високу швидкість бездротової передачі даних до 1,8 Мбіт/с та завантаження даних – до 3,1 Мбіт/с. На сьогоднішній день послуга «МТС Коннект 3G» доступна абонентам МТС більше ніж у 200 населених пунктах по всій Україні, у тому числі в аеропорту Бориспіль, на всіх курортах Криму та на основних курортах Карпат. Технологія CDMA забезпечує швидкий і мобільний доступ до мережі Інтернет, можливість бути завжди на зв'язку, а також вільно пересуватися по всій території, де є покриття мережі CDMA, без втрати з'єднання.

Про додаткове обладнання
Виносні антени використовуються для підвищення рівня сигналу і збільшення швидкості передачі даних. Для встановлення на будівлях використовуються антени типу «хвильовий канал» і «лого-періодична антена». Для установки на мобільний об'єкт (автомобіль, катер) використовуються штирьові антени з кріпленням на магнітній основі, що дозволяє установку на корпусі автомобіля або з кріпленням гайкою для установки на дюраль-алюмінієвих поверхнях. Кабель антени за допомогою адаптера приєднується до спеціального порту модему. Для роботи з підсилюючими антенами можна використовувати наступні моделі модемів: CMOTECH CNU-680, Any DATA ADU-500A, ZTE AC5710, Axesstel MV110 з можливістю підключити дві додаткові антени і Vertex Wireless VW110, що має як висувну вбудовану антену, так і роз'єм для підключення зовнішньої антени.
МТС (http://company.mts.com.ua/ukr/press_releases.php?news_id=4120)