PDA

Просмотр полной версии : «МТС Україна» та «СІТРОНІКС Інформаційні Технології» підписали договір про підтримку


Вальдемар
03.06.2010, 14:46
«МТС Україна» та «СІТРОНІКС Інформаційні Технології» підписали договір про підтримку біллінгу

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» і «СІТРОНІКС Інформаційні Технології», один з провідних постачальників рішень, продуктів та послуг в сфері інформаційних технологій в країнах СНД і Східної Європи, уклали угоду щодо технічної підтримки додатків біллінгової системи МТС.

За умовами угоди, «СІТРОНІКС Інформаційні Технології» забезпечить для «МТС Україна» комплексний супровід усіх допоміжних модулів біллінгової платформи (Non-core). Очікується, що це дозволить МТС:

підвищити ефективність IT-підрозділів при впровадженні нових продуктів і послуг – за рахунок залучення ресурсів постачальника послуг;
знизити навантаження на власних IT-фахівців, звільнивши їх від непрофільної діяльності в області розробки і підтримки додатків до біллінгової системи;
оптимізувати роботу з постачальниками, за рахунок чого знизити витрати, пов'язані із залученням сторонніх консультантів і розробників для підтримки допоміжних рішень;
створити передумови для поновлення біллінгової системи, тим самим підвищуючи її якість.

У рамках проекту буде проводитися тестування зазначених модулів при установці оновлень для системи, а також при змінах в самих модулях в результаті зміни бізнес-функцій.

«Ми успішно співпрацюємо з «СІТРОНІКС Інформаційні Технології» в області біллінгових платформ вже близько трьох років. Упевнений, надалі цей досвід буде тільки поліпшуватися, у результаті чого біллінгова система МТС стане ще більш якісною і надійною», – зазначив Іван Трихліб, директор з інформаційних технологій «МТС Україна».

«Наша компанія володіє досвідом впровадження та супроводу різних версій біллінгових систем для бездротового і конвергентного зв'язку, виконання проектів з інсталяції таких систем для абонентів передплаченого зв'язку та міграції на нові версії. Перші подібні проекти були реалізовані фахівцями нашої компанії ще в 2006 році. Обслуговування біллінгу одним постачальником послуг дозволить оператору оптимізувати вирішення питань, що з’являються в процесі управління, підтримки та аудиту біллінгової системи», – відзначив Сергій Тарасенко, генеральний директор «СІТРОНІКС Інформаційні Технології» в Україні.
MTS (http://company.mts.com.ua/ukr/press_releases.php?news_id=4100)